• Sali, koko 17 m x 10 m, korkeus n. 5–6 m, lattiamateriaali: matto
  • Tupakeittiö

Liikuntatilojen koronarajoitukset

Ajalla 22.12.2020-7.3.2021

Yli 20 vuotiaiden harrastustoiminta keskeytetään liikuntasaleissa, Ritolahallissa, Nurmohallissa, Kirmaushallissa sekä Urheilutalolla.

Sisäliikuntatilojen kuntosalit ja painonnostosalit ovat suljettuna.

Yhteisissä tiloissa (aula, pukuhuonetilat) on käytettävä maskia.

SM- ja I-div. tason kilpaurheilutoiminta voi jatkua noudattaen aikaisempia rajoituksia ja ohjeistusta. Ottelutapahtumat järjestetään ilman yleisöä. Rajoitukset eivät koske kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Ajalla 8.-28.3.2021

Sisäliikuntatilojen kuntosalit ja painonnostosalit ovat suljettuna. Yhteisissä tiloissa (aula, pukuhuonetilat) on käytettävä maskia. Oleskelupaikat ovat pois käytöstä (sohvat, tuolit, jne.) eikä oleskelua liikuntapaikoilla suositella.

Lasten (2008 ja sen jälkeen syntyneet) harrastustoiminta saa jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.
Lasten harrastustoiminnassa huomioidaan, että aikuiset eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

Yli 12-vuotiaiden (2007 ja aikaisemmin syntyneet) harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta keskeytetään.
Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, aikuisten SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Tilavaraukset

Kourahallin varaukset ovat sähköisessä Timmi -järjestelmässä.
Vakiovuoroja haetaan huhti-toukokuussa erikseen ilmoitettavana aikana. Lisätietoja tilavarauksista.

Haettujen salivuorojen aikoja muutetaan tarvittaessa tehokkaan salikäytön aikaansaamiseksi. Vakiovaraukset vahvistaa liikuntatoimenjohtaja.
Hakuajan jälkeen myydään jäljelle jääneitä vuoroja.

Alle 18 vuotiaat Seinäjokiset urheiluseurojen käyttäjäryhmät voivat harjoitella tiloissa maksuttomasti. Muilta käyttäjiltä peritään hyvinvointilautakunnan vahvistama salivuoromaksu.

Voit selata rekisteröitymättä alla olevan linkin kautta varauksia tai kirjautumalla käyttäjäksi tehdä varauksia.

Tupakeittiön vuokraus

Liikuntahallin yhteydessä olevaa tupakeittiötä vuokraa Kouran Louhi. Tilassa voi järjestää kokouksia, juhlia erilaisia illanviettoja tai häitä. Isompiin tilaisuuksiin on mahdollisuus vuokrata kummatkin tilat.

Tupakeittiöltä löytyy kahvikalusto 50:lle henkilölle ja ruokailuvälineet 20:lle henkilölle. Video- ja äänentoistolaitteet ovat myös vuokralaisen käytössä.

Tupakeittiön lisätiedot ja varaukset:
Merja Saarimäki 040 026 6470