Henkilökuva. Taustalla jäänhoitokone.

Hei olen 22-vuotias Aada Kauppi.
Vuoden vaihteen jälkeen muutin Laihialta Seinäjoelle ja aloitin työt Jääurheilukeskuksessa liikuntapaikkojenhoitajana.
Olen käynyt Laihian lukion, jonka jälkeen armeijan, josta kotiuduin reservin vänrikkinä.
Kiinnostus liikuntapaikka-alaa kohtaan alkoi kesätöissä Laihian liikuntatoimella ja teknisellä osastolla. Kuortaneella kävin liikuntapaikkojenhoitajan koulutuksen oppisopimuksella ja valmistuin marraskuussa 2023.

Seinäjoki kiinnosti minua monipuolisten liikuntapaikkojen vuoksi, joista voin oppia uutta ja saada uudenlaista työkokemusta. Aloitin työt Jääurheilukeskuksessa 3.1.2024. Minun työtehtäviini kuuluu muiden liikuntapaikkojenhoitajien kanssa hoitaa ja kunnossapitää kaikkia kolmea jäähallia, isoa tekojäärataa ja tehdä lumityöt piha-alueilla. Pidän Jääurheilukeskuksesta työympäristönä, koska pienellä alueella on paljon tekemistä. Olen sopeutunut hyvin työporukkaan. “Poijjat” ovat opettaneet ja perehdyttäneet hyvin, koska jäähallit ovat minulle uusia työympäristöjä. Parasta tässä työssä on monipuolisuus, liikunnallisuus ja liikuntapaikkojen olosuhteista huolehtiminen.

Vapaa-ajallani talvella tykkään hiihtää, kesällä suunnistan ja lenkkeilen. Kitaraa tykkään soitella silloin tällöin omaksi ilokseni. Keväisin ja syksyisin autan kotona maataloustöissä.

Julkaistu uutiskirjeessä 1/2024