Henkilökuva. Taustalla heinää ja pitkospuut.

Hei! Olen Sanni Murtokangas ja olen aloittanut liikunnanohjaajana Seinäjoen liikuntapalveluilla tammikuussa 2024. Tällä hetkellä työnkuvaani kuuluu ikäihmisten liikuntaryhmien ohjaaminen. Työskentelen ympäri Seinäjokea, joka päivä eri paikassa!
Olen kotoisin Alajärveltä. Lukion jälkeen lähdin Kuortaneen urheiluopistolle opiskelemaan liikuntaneuvojaksi. Kuortaneelta valmistumisesta tuleekin toukokuussa kuluneeksi jo 10 vuotta! Olen ollut onnekas, sillä olen saanut työskennellä liikunnan parissa heti valmistumisesta lähtien. Olin pitkään töissä Hämeessä, mutta kaipuu Etelä-Pohjanmaalle toi minut takaisin.

Vuosien varrella olen kehittänyt osaamistani osallistumalla moniin erilaisiin koulutuksiin ja vuonna 2022 valmistuinkin vielä Kajaanin ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi. Edelleen siis tuntuu vahvasti siltä, että liikunta-ala on juuri minua varten. Parasta työssäni on ehdottomasti se, kun pystyy välittämään liikunnan iloa eteenpäin.

On ollut helppo aloittaa työt Seinäjoen liikuntapalveluilla mukavan ilmapiirin vuoksi. Minut on otettu sekä henkilökunnan että asiakkaiden puolesta lämpimästi vastaan. Vielä on vähän opettelua, mutta olen kovasti innostunut uudesta työstäni.

Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla perheen kanssa, tehdä käsitöitä ja viettää aikaa ystävien kanssa. Viime aikoina vapaa-aika on kyllä ollut melko kortilla, sillä talonrakennusprojekti on vienyt paljon aikaa.

Sanni

Julkaistu uutiskirjeessä 2/2024