Seinäjoen kaupungin kesäsiirtola ”Kessula” on Suomen viimeinen kunnallinen kesäsiirtola. Se on perustettu vuonna 1960. Kesäsiirtola sijaitsee komealla paikalla Kuorasjärven rannalla, Alavuden Sääskiniemessä.

Kessulassa järjestetään joka kesä leirejä paikallisille lapsille ja nuorille. Leirit kestävät kolmesta viiteen päivää ja ne on jaoteltu ikäryhmittäin 1.–2. -luokkalaisista aina yläkouluikäisiin saakka. Kesäsiirtolaa kutsutaan koko kaupungin kesämökiksi – ja syystä. Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden viettää rentoa ja turvallista kesää perinteisen kesätekemisen merkeissä: saunomista, uintia, soutelua, pelailua, askartelua, leikkimistä ja kaikkea muutakin mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa jokaisella leirillä. Maukasta ruokaa on tarjolla viisi kertaa päivässä.

Päivittäisestä leiritoiminnasta vastaa alan opiskelijoista koostuva kesätyöntekijöiden joukko yhdessä ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan kanssa.

Ajankohtaiset tiedot ilmoittautumisesta ja leiriaikatauluista ilmoitetaan näillä sivuilla keväisin.

Kessulan leiritoiminta 2022

Taas on luvassa kesä täynnä hauskaa ja monipuolista toimintaa Seinäjoen kaupungin Kesäsiirtolassa.

Leireillä yövytään asuntolarakennuksessa kuuden hengen huoneissa. Huoneisiin jakaudutaan leirin alussa, ja halutessaan pääsee kaverin kanssa samaan kämppään. Leirille voi hyvin myös lähteä ilman kaveria, sillä me pidämme huolen, ettei kukaan jää yksin!

KESÄSIIRTOLAN LEIRIT KESÄ 2022:

1. leiri 13.- 15.6. 1.- 2. luokat 60 euroa
2. leiri 16.- 18.6. 1.- 2. luokat 60 euroa
3. leiri 20.- 22.6. 1.- 2. luokat 60 euroa
4. leiri 27.6.- 1.7. 3.- 5. luokat 90 euroa
5. leiri 4.- 8.7. 4.- 6. luokat 90 euroa
6. leiri 11.- 15.7. 3.- 6. luokat 90 euroa
7. leiri 18.- 22.7. 4.- 6. luokat 90 euroa
8. leiri 25.- 29.7. 7.- 9. luokat 90 euroa

Leirimaksuista annetaan sisaralennus 50 prosenttia.

Leirille voi ilmoittautua sähköisesti Timmi-palvelun kautta tai tarvittaessa paperisella hakulomakkeella, jonka voi ladata ja tulostaa kotona. Leirille pääsy tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirimaksuja ei veloiteta mikäli poikkeustilanne estää leirien järjestämisen. Noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä.

Ilmoittautuminen Timmin kautta 11.4.2022 klo: 9.00 alkaen:

Lue ilmoittautumisohjeet ennen ilmoittautumista ja huomaa, että leirit löytyvät Timmistä vasta ilmoittautumisajan alkaessa. Huoltajan rekisteröityminen ja lapsen lisääminen käyttäjätilille kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan alkamista. TÄRKEÄ: Huoltajan tulee lisätä lapsen tiedot käyttäjätililleen ennen ilmoittautumista ja valita nämä tiedot ilmoittautumisvaiheessa. Mikäli huoltaja ilmoittaa itsensä, ei ilmoittautumista voida ottaa huomioon.
Sähköinen ilmoittautuminen osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi
Tulostettava ilmoittautumislomake tulee sivulle lähempänä ilmoittautumisajan alkua.

Timmiohje 2022

Lomakkeen täyttämällä voit ilmoittautua leirille. Ilmoittautumislomake tulee palauttaa Seinäjoen Nuorisokeskuksen ovessa (vasemmalla puolella) olevaan postilaatikkoon keskiviikkona 11.5.2022 klo: 15.00 mennessä. Nuorisokeskus sijaitsee osoitteessa Puskantie 3, 60100 Seinäjoki

2022_Kessulatiedotehakulomake

Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 12.5.2022 klo: 15.00.
Peruutukset leireille on tehtävä viimeistään viikko ennen leirin alkua kirjallisesti osoitteeseen kessula@seinajoki.fi Näin varmistamme sen, että varasijoilta ehtii vielä leiriläisiä mukaan. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään sairastumistapauksia lukuun ottamatta täysi leirimaksu.