Kasperin alueen nuorisotyötä on lähdetty uudelleenkehittämään vuoden 2021 alusta alkaen. Nuorten toiveita kuunnellen on toimintaa hiljalleen lähdetty lisäämään. Oman tilan toistaiseksi vielä puuttuessa tehdään yhteistyötä alueella toimivan Toimintojentalon, sekä Lintuviidan koulun kanssa. Voit seurata Kasperin alueen nuorisotyön Instagram-tililtä, jossa mainostetaan alueen ajankohtaisia tapahtumia ja kuulumisia.

Toimintojentalolla järjestetään tiistaisin ja torstaisin Rentonuoppari, nimensä mukaisesti Toimarin Rento-kokoustilassa, johon on oma sisäänkäynti rakennuksen takana. Rentonuopparilla on omat vuoronsa yläkoululaisille sekä 5.-6. luokkalaisille. Nuopparille voit tulla koulun jälkeen viettämään aikaa kavereiden kanssa, erilaisia pelejä pelaillen tai muuten vain hengaillen. Voit tuoda mukanasi nuopparille myös terveellistä välipalaa. Joillakin kerroilla saatamme nuopparilla tehdä välipalaa yhdessäkin. Välillä pidetään erilaisia teemapäiviä, kuten pikkujouluja, leffailtoja tms. jolloin voi sitten mukaan ottaa myös herkkuja.

Lintuviidan koulun salissa pidetään palloiluvuoroa, maanantaisin 5.-6. luokkalaisille ja keskiviikkoisin 7.-9. luokkalaisille. Palloiluvuoroilla pelataan eri palloilulajeja kävijöiden toiveiden mukaan ja rennolla meiningillä. Vuorolle ei tarvitse tuoda mukanaan mitään välineitä tai sisäpelikenkiäkään. Juomapullon voi halutessaan ottaa ja mukavat vaatteet helpottaa liikkumista.

Keväisin ja syksyisin Lintuviidan koulun pihassa on vieraillut Nuorisobussi Sepe, jolloin ohjelmassa on ollut myös monenmoista kisailua koulun pihan ulkovälineitä ja kenttiä hyödyntäen.