Etelä-Pohjanmaan museolle on helppo saapua; maksutonta tilaa pysäköintiin löytyy ihan Kivinavetan vierestä. Paikallisliikenteen pysäkki on noin 200 metrin päässä Törnävän S-Marketin kohdalla. Bussi numero yksi kulkee keskustasta Törnävälle kerran tunnissa. Kivinavetan näyttelyihin on esteetön kulku: ulko-ovessa on vain matala kynnys ja yläkertaan pääsee hissillä, jonka käytössä henkilökunta opastaa.

Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Lähellä on maksullisia pysäköintipaikkoja Kauppakadun varressa ja vastapäätä museota sijaitsevalla Torikeskuksen parkkipaikalla. Museorakennuksessa on kolme kerrosta ja portaita on paljon, joten kulku ei valitettavasti ole esteetön.

Sairaalamuseo sijaitsee Törnävän Piirillä Björkenheimin puistotien ja Seuralantien kulmauksessa. Museon pihassa on paikkoja asiakaspysäköintiin. Bussi numero 5 pysähtyy Huhtalantien varrella, Seuralan lähellä sijaitsevan rautaportin kohdalla. Museon näyttelyitä on neljässä kerroksessa, eikä talossa ole hissiä.

Ruokien ja juomien nauttiminen on kiellettyä museon näyttelytiloissa. Yleisluontoisia valokuvia voit ottaa omaan käyttöön ja ilman salamaa. Julkaisuihin tulevista valokuvista tulee sopia henkilökunnan kanssa.