Vauvauinti

Vauvauintia järjestetään lauantai aamupäivisin 9.45–12.20 (viisi, 30 min ryhmää). Vauvauinnin voi aloittaa lapsen täytettyä kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, että hän pysyy lämpimänä vähintään 32 asteisessa vedessä. Seinäjoen uimahallissa vauvauinnissa voi olla mukana noin 1-vuotiaaksi asti.

Syyskausi 11.9. – 18.12.2021
Kevätkausi 15.1. – 14.5.2022

Joka kuukauden viimeinen lauantai on perheuintikerta. Tällöin mukaan saa tulla perheen muitakin lapsia monitoimiallasosastolle. Huomio! Lasten valvominen vanhempien vastuulla eli kaksi aikuista tulee tällöin olla mukana, mikäli sisaruksia osallistuu.

Muutokset jolloin vauvauintia ei ole

  • 16.10.2021 uintikilpailut
  • 5.3.2022 talviloma

Hakuajat

Marraskuussa alkavaan ryhmään haku on päättynyt.
Tammikuussa alkavaan ryhmään haku on auki 15.11.-12.12.2021.

Ilmoittautuminen

Vauvauintiin ilmoittaudutaan sähköisesti Timmi järjestelmällä.
Huoltaja rekisteröityy järjestelmään ja lapsi lisätään käyttäjätilille kohdassa: Omat tiedot ja valitse sieltä Lasten tiedot -välilehti. Täytä tähdellä merkittyjen tietojen lisäksi henkilötunnus ja kotikunta ja paina Tallenna -painiketta. Näytön yläreunaan tulee varmistus ”Asiakas luotu!”.
Laita lapselle puhelinnumeroksi ja sähköpostiosoitteeksi omat tietosi, sillä ryhmää koskevat tiedotteet lähetetään lapsen kohdassa annettuihin yhteystietoihin. Ilmoita ryhmään vain lapsi.
Kaikki ilmoittautumiset menevät ensin jonoon.
Lisätietoja ilmoittautumisesta

Vauvauintiin etusijalla ovat seinäjokiset vauvat.
Mukaan päässeiden vauvojen vanhemmille ilmoitamme sähköpostitse ryhmään pääsystä ja infoajan, joka on pakollinen ennen vauvauinnin alkua.

Hinta

Normaali uintimaksu + kausimaksu: 80 € koko kausi tai 40 € puoli kautta (hinta määräytyy aloitus- ja lopettamisajan mukaan).
Kausimaksu laskutetaan. Laskut ovat perintäkelpoisia.

Lisätietoja vauvauinnista

Kivimäki Sarika

erityisliikunnan koordinaattori , Liikunnanohjaus

Katso myös SUH Vauva- ja perheuinti

Perheuinti

Perheiden yhteinen perheuinti sunnuntaisin 10.00-14.00

Perheuintia järjestetään ympäri vuoden uimahallin aukioloaikojen mukaan.
Perheuinnin aikana monitoimialtaassa saa uida aikuisen seurassa kellukkeilla ja hierontapisteet ovat pois käytöstä. Altaalle voi ottaa mukaan oman puhtaan vesilelun. Lelun koko vähintään 15cm. Vain 1 lelu/ lapsi. Monitoimialtaaseen max. 15 perhettä kerrallaan. Ei ohjausta.
Hinta: Normaali uintimaksu

Monitoimialtaalla saa uida kellukkeilla aikuisen seurassa myös ma – pe 8.00-14.00 (huomioi allasvaraukset).