Vauvauinti

Vauvauintia järjestetään lauantaisin 9.45–12.20 (viisi, 30 min ryhmää). Vauvauinnin voi aloittaa lapsen täytettyä kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, että hän pysyy lämpimänä vähintään 32 asteisessa vedessä. Seinäjoen uimahallissa vauvauinnissa voi olla mukana noin 1-vuotiaaksi asti.

Syyskausi 11.9. – 18.12.2021
Kevätkausi 12.2. – 21.5.2022

Joka kuukauden viimeinen lauantai on perheuintikerta. Tällöin mukaan saa tulla perheen muitakin lapsia monitoimiallasosastolle. Huom! Lasten valvominen on vanhempien vastuulla eli kaksi aikuista tulee tällöin olla mukana, mikäli sisaruksia osallistuu.

Muutokset jolloin vauvauintia ei ole

  • 12.3. Uintikilpailut
  • 26.3. Uintikilpailut
  • 16.4. Pääsiäinen

Hakuajat

2.4. aloittaviin vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen on auki 21.2.-13.3.2022. Otamme ryhmiin 39 uutta vauvaa. Kaikki hakijat menevät hakuvaiheessa jonoon ja mukaan pääsevät arvotaan. Ryhmään päässeille ilmoitetaan 18.3.2022 mennessä.

Ilmoittautuminen

Vauvauintiin ilmoittaudutaan sähköisesti Timmi järjestelmällä.
Huoltaja rekisteröityy järjestelmään ja lapsi lisätään käyttäjätilille kohdassa: Omat tiedot ja valitse sieltä Lasten tiedot -välilehti. Täytä tähdellä merkittyjen tietojen lisäksi henkilötunnus ja kotikunta ja paina Tallenna -painiketta. Näytön yläreunaan tulee varmistus ”Asiakas luotu!”.
Laita lapselle puhelinnumeroksi ja sähköpostiosoitteeksi omat tietosi, sillä ryhmää koskevat tiedotteet lähetetään lapsen kohdassa annettuihin yhteystietoihin. Ilmoita ryhmään vain lapsi.
Lapsen lisääminen käyttäjätilille ei toimi mobiililaitteilla.

Lisätietoja ilmoittautumisesta

Kaikki ilmoittautumiset menevät ensin jonoon. Vauvauintiin etusijalla ovat seinäjokiset vauvat.
Mukaan päässeiden vauvojen vanhemmille ilmoitamme sähköpostitse ryhmään pääsystä ja infoajan, joka on pakollinen ennen vauvauinnin alkua.

Hinta

Normaali uintimaksu + kausimaksu: 80 € koko kausi tai 40 € puoli kautta (hinta määräytyy aloitus- ja lopettamisajan mukaan).
Tammi-helmikuun koronarajoitukset aiheuttivat muutoksia ja ne huomioidaan kausimaksuissa.
Syyskuussa aloittaneiden ryhmät: 12.2.-19.3. 27,50 €
Marraskuussa ja tammikuussa (helmikuussa) aloittaneiden ryhmät: 12.2.-21.5. 66 €
Huhtikuussa aloittavien ryhmät: 2.4.-21.5. 38,50 €

Kausimaksu laskutetaan. Laskut ovat perintäkelpoisia.

Lisätietoja vauvauinnista

Kivimäki Sarika

erityisliikunnan koordinaattori , Liikunnanohjaus

Katso myös SUH Vauva- ja perheuinti

Perheuinti

Perheiden yhteinen perheuinti sunnuntaisin 10-12

Perheuintia järjestetään ympäri vuoden uimahallin aukioloaikojen mukaan.
Perheuinnin aikana monitoimialtaassa saa uida aikuisen seurassa kellukkeilla, altaalla on leluja ja hierontapisteet ovat pois käytöstä. Altaalle voi ottaa mukaan myös oman puhtaan vesilelun. Lelun koko vähintään 15 cm. Vain 1 lelu/ lapsi. Monitoimialtaaseen max. 15 perhettä kerrallaan. Ei ohjausta.
Hinta: Normaali uintimaksu