Liikuntapaikkamaksut koskevat Seinäjoen kaupungin omistamien ja liikuntapalveluiden hallinnoimia liikuntapaikkoja sekä koulujen saleja, joihin liikuntapalvelut jakaa käyttövuorot. Hinnasto on otettu käyttöön 1.1.2020.

Hyvinvointilautakunta on kokouksessaan 9.11.2023 §51 tarkistanut liikuntapaikkamaksut. Uudet hinnat tulevat voimaan porrastetusti.
1.1.2024 alkaen
Uimahallimaksut, Erityisryhmien ja senioreiden uinti- ja kuntosalikortit.
1.4.2024 alkaen
Kentät (hiekkakentät, nurmikentät, tekonurmikentät, pesäpallostadionit, yleisurheilukentät, ratsastuskentät), vuokrat ja välineet.
1.7.2024 alkaen
Hiihtoalueet, Jääurheilukeskus (Isotekojäärata, Jouppilanvuoren jäähalli, Seinäjoen jäähalli, harjoitushalli), koulujen salit (isot salit, pienet salit, Sykehalli, muut tilat), liikuntahallit (Kirmaushalli, Nurmohalli, Ritolahalli, uimahallin tilat, urheilutalo, liikuntahallien muut tilat ja kalusto)

Liikuntatilojen vuorojen jaossa noudatetaan liitteenä olevia toimintaohjeita: Harjoitus- ja kilpailuvuorojen jakoperusteet ja toimintaohjeet

Liikuntaryhmien maksut

Liikuntaryhmien maksut on ryhmäkohtaisia ja ne ovat merkitty erikseen jokaisen ryhmän kohtaan. Näet ne Ohjattu liikunta sivulta.

Liikuntatilojen käyttäjien luokitus

1. liikuntaseurojen juniorit alle 18v.
2. liikuntaseurat, lajiliitot, kaupungin hallintokunnat, seinäjokiset järjestöt ja yhdistykset
3. muut (mm. kaupungin ulkopuoliset urheiluseurat, kaupungissa toimivat oppilaitokset, yksityiset henkilöt, yritykset, yritysten henkilökunta-/ liikuntayhdistykset)
4. omat koulut

Liikuntaseurahintoihin ovat oikeutettuja seinäjokelaiset rekisteröityneet liikunta-, urheilu- tai erityisliikuntayhdistykset, jotka ovat valtakunnallisen lajiliiton jäseniä.

Junioreiden harjoitusvuoromaksut

Junioreiden harjoitusvuoroksi lasketaan harjoitusvuoro, jolla kaikki vuoron käyttäjät ovat alle 18-vuotiaita.

Junioreiden harjoituskäytössä maksuttomia liikuntapaikkoja ovat:
liikuntahallit, koulujen liikuntasalit, lähiliikuntapaikat, pallokentät, yleisurheilukentät, luonnonnurmikentät, tekonurmikentät, keskusurheilukenttä, pesäpallostadionit, jääurheilukeskuksen oheisharjoittelutilat, jääkiekkoradat ja kaukalot.

Junioreiden harjoituskäytössä maksullisia liikuntapaikkoja ovat: jäähallit, isotekojäärata ja uimahalli.

Otteluvuoroista, kilpailuista ja turnauksista peritään maksu.

Vuorojen peruminen ja muutokset

Myönnetyt harjoitusvuorot (myös alle 18v) tulee perua 3 vuorokautta ja tapahtumat, ottelut, koulutukset yms. erikseen varattavat vuorot tulee perua 7 vuorokautta ennen vuoron alkua. Jäähallivuorojen peruutukset on tehtävä 5 vuorokautta ennen vuoron alkua.

Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa kirjallisesti tai sähköpostilla.
Kaikista perumatta jätetyistä ja käyttämättömistä vuoroista peritään hinnaston mukainen käyttömaksu.

Ladattavien uimahalli- ja kuntosalilippujen voimassaoloaika 2 vuotta

Uimahalli-Urheilutalon lipputuotteiden voimassaolo rajoitetaan kahteen vuoteen ostopäivästä 1.9.2023 alkaen. Tätä aiemmin myytyjen lippujen voimassaoloaika rajataan 31.8.2025 asti.

Rannekkeiden takuu ja käyttöikä
Rannekkeen takuuaika 300 käyttökertaa tai 1 vuosi ja sirun takuu 2 vuotta.
Takuun perusteella ei korvata vikoja, jotka ovat syntyneet virheellisestä käytöstä.

Hyvinvointilautakunta 11.5.2023 § 25
Avaa päätös