Olen Helena Söyrinki.
Toimin liikunnanohjaajana Nurmossa, Seinäjoella ja Ylistarossa.

Olen naimisissa ja meillä on 2 lasta ja 4 lastenlasta.

Valmistuin kuntohoitajaksi vuonna 1978 Oulusta ja opiskelin soveltavaa liikuntaa Rovaniemellä ja olen suorittanut myös yleisurheilun A- valmentajatutkinnon.

Opiskelun jälkeen työskentelin Kaustisella Fysikaalisessa hoitolaitoksessa, sitten Ikaalisten kylpylässä ja vuonna 1981 muutimme Seinäjoelle ja aloitin työt Seinäjoen Fysikaalisessa hoitolaitoksessa.
Valmensin myös pitkään Seinäjoen Urheilijoiden yleisurheilijoita, valmennuksessani oli noin 20 nuorta.

Nurmon kunnalle tulin töihin vuonna 1990 ja aloitin silloin Kouran ja Hyllykallion ryhmät jotka toimivat edelleen. Kuntaliitoksen myötä siirryin Seinäjoen liikuntapalveluille.

Olen vetänyt 45 vuotta liikuntaryhmiä, aluksi myös kansalaisopiston ryhmiä ja aion jäädä eläkkeelle maaliskuun 2024 alusta.

Työssä parasta on ollut vaihtelevuus ja ihanat asiakkaat jotka ovat käyneet vuosia ryhmissäni, osa jopa 30 vuotta. Olen nauttinut itsenäisestä työstäni ja kiitos kuuluu myös hyville esihenkilöilleni. Olen saanut kehittää omaa työtäni monipuolisesti omilla vahvoilla osaamisalueillani.

Harrastukset ovat myös liittyneet työhöni. Aikaisemmin valmennukseen, nykyisin matkailuun, luontoliikuntaan, lumilautailuun ja kesäisin pyöräilyyn samalla valokuvaten maisemia.

Henkilö seisoo parvekkeella ja taustalla kaupungin kattoja.

Liikuntapalvelut kiittää Helenaa positiivisesta, iloisesta ja ammattitaitoisesta asenteesta työssään. Toivotamme aktiivisia ja liikunnallisia eläkepäiviä. Kiitos Helena!

Julkaistu uutiskirjeessä 5/2023