Kulttuurikaveri on tärkeä tuki kotona asuvalle ikäihmiselle, jolla ei ole yksin mahdollisuutta osallistua kaupungin eri kulttuuritapahtumiin. Kulttuurikaveri vierailee ikäihmisen kanssa esimerkiksi konserteissa, teatterissa tai museossa. Kulttuurikaveri pääsee tapahtumiin maksutta kaverina toimiessaan.

Kulttuurikaveri-tukihenkilötoimintaa toteuttaa Seinäjoella Järjestötalo. Jos haluat mukaan toimintaan, kaveriksi tai kaverin, ota yhteyttä Järjestötalolla Anne Siroseen puhelimitse p. 0400 545 760 tai sähköpostilla anne.sironen(at)jtalo.fi

Kulttuurikaveri-toimintaa varten Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut koordinoi yhteistyötä kaupungin kulttuurilaitosten sekä kulttuuritoimintaa tarjoavien tahojen kanssa. Tällä hetkellä Kulttuurikaveri-kumppaneita ovat Kulttuurikollektiivi Silta, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunginorkesteri, Seinäjoen museot, Rytmikorjaamo ja Seinäjoen Taidehalli. Lisää kumppaneita haetaan koko ajan: ota yhteyttä, jos haluat mahdollistaa ikäihmisten osallistumisen tapahtumiisi Kulttuurikaverin kanssa!

Tervetuloa mukaan Kulttuurikaveri -toimintaan!