Kesän 2024 uimakoulut ja vesipeuhulat

Ryhmiin ilmoittautuminen 6.5. 14.00 alkaen.
Lue lisää uimakouluista ja katso ryhmien tarkemmat tiedot
https://www.seinajoki.fi/uimakoulut-ja-vesipeuhulat-kesa-2024/

Liikuntapalvelut järjestää uimakouluja uimataidottomille aikuisille ja kesäisin alkeisuimakouluja lapsille. Uimakoulua ja tekniikkaopetusta järjestää myös Seinäjoen Uimarit.

Lisäksi liikuntapalvelut järjestää alakoululaisille ja esikoululaisille opetussuunnitelman mukaista uinninopetusta. Uinninopetusta suunnittelee uintityöryhmä, johon kuuluu opettajia sekä liikuntapalvelujen henkilöstöä.

Koulujen uintiviikkovuorot kiertävät vuosittain ja uintityöryhmä laatii aikataulun aina lukuvuodeksi kerrallaan. Koulu varaa jokaista oppilasryhmää kohden kuusi uintikertaa/ lukuvuosi. Lisäharjoitusta tarvitsevat oppilaat käyvät uimassa vapaa-ajallaan huoltajan vastuulla uintipassia käyttämällä. Uintipassin käyttöä valvoo koulu.

Yläkoulujen uinninopetukseen varataan neljä uintikertaa lukuvuodessa jokaista perusliikunnan opetusryhmää varten. Yläkoulujen uintivuorolistan laatii yläkoulun liikunnan yhteysopettaja yhdessä liikunnanopettajien kanssa ja sen hyväksyy uintityöryhmä. Liikunnanopettajat vastaavat uinnin opetuksesta yläkoululaisten uintitunneilla.

Perusopetuksen uinnin opetussuunnitelma

Aikuisten uimakoulu

Ma 27. – pe 31.5.2024 klo 19-20

Ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille aikuisille, kyseessä ei ole tekniikkakurssi. Aikuisten alkeisuimakoulussa opetellaan alkeiskroolia, alkeisselkäuintia ja alkeisrintauintia. Opetus tapahtuu opetusaltaalla. Ryhmään max 6 henkilöä.

Ilmoittautuminen on auki 22.5. asti Timmi järjestelmässä.

Hinta
40 € + normaalit uimahallimaksut

Liikuntapalvelujen pääpaino uinninopetuksessa on uimataidon opetus emmekä järjestä tekniikkakursseja aikuisille.

Lisätietoja aikuisten uimakoulusta

Hahtokari Heli

uimaopettaja , Liikunnanohjaus