Liikuntaryhmiin, uimakouluihin ja vesipeuhuihin ilmoittaudutaan sähköisessä Timmi -järjestelmässä. Jos käytössäsi ei ole tietokonetta ja internetyhteyttä, ilmoittautumisen voi hoitaa Uimahalli-Urheilutalon asiakastietokoneelta. Apua ilmoittautumiseen saat liikuntatoimistolta.

Lähivuosina liikuntapalveluiden ryhmiin ja uimakouluihin sähköisesti ilmoittautuneiden tunnukset toimivat edelleen. Kesällä 2018 tehdyssä GDPR-päityksessä on järjestelmästä poistettu yksityishenkilöiden henkilötiedot joilla ei ole ollut käyttöä lähivuosina.

Käyttäjätunnus ohjelmaan on sähköpostiosoite. Mikäli olet unohtanut salasanasi klikkaa etusivulla olevaa ”oletko unohtanut salasanasi?” -linkkiä. Muissa kirjautumisongelmissa ota yhteyttä sähköpostilla varaukset@seinajoki.fi.

Timmiin pääset osoitteessa https://varaukset.seinajoki.fi.
Ohjelma tukee Internet Explorer ja Chrome -selainta, muilla selaimilla ohjelma ei välttämättä toimi oikein.

Rekisteröityminen

Järjestelmään rekisteröityvän on oltava täysi-ikäinen, lapset lisätään huoltajan käyttäjätilille. Käyttäjätili tallentuu järjestelmään ja sen kautta voi jatkossa ilmoittautua myös muille liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelujen kursseille.
Täytä lomakkeeseen tähdellä merkityt pakolliset tiedot, lue palvelun ehdot ja hyväksy ne klikkaamalla rasti ruutuun.
Laita rasti kohtaan ”Minulle saa lähettää sähköpostitse palvelua koskevia tiedotteita” mikäli haluat saada kurssin informaatioita ja tiedon muutoksista sekä mahdollisista peruutuksista. Kaikki ryhmiä koskeva tiedottaminen tapahtuu kurssivarausohjelman kautta.
Kurssimaksut laskutetaan, joten tästä syystä henkilötunnus ja osoite on ilmoitettava rekisteröityessä.
Klikkaa lopuksi Hyväksy-painiketta ja järjestelmä lähettää ilmoittamaasi sähköpostiin aktivointilinkin, joka täytyy käydä klikkaamassa kerran omassa sähköpostissasi. Kursseille ei voi ilmoittautua ennen kuin käyttäjätili on aktivoitu.
Suosittelemme rekisteröitymistä järjestelmään ennen ilmoittautumisajan alkamista ja muista lisätä samalla ilmoitettavien lasten tiedot omalle käyttäjätilillesi.

Lapsen lisääminen omalle käyttäjätilille

Klikkaa Omat tiedot, Omat tiedot ja valitse Lasten tiedot -välilehti. Täytä tähdellä merkityt tiedot, henkilötunnus ja kotikunta. Merkitse lapsen tietoihin puhelinnumeroksi ja sähköpostiosoitteeksi huoltajan tiedot, että kurssin tiedotus tuleeee huoltajalle eikä lapselle! Kun vaadittavat tiedot on syötetty klikkaa Tallenna -painiketta. Yläreunaan tulee varmistus ”Asiakas luotu!”.
Voit muuttaa lisättyjen henkilöiden tietoja valitsemalla Lasten tiedot -välilehden alaosan taulukosta muokattavaksi haluttavan henkilön. Muista tallentaa muutokset!

Tietosuojasyistä voi järjestelmän kautta ilmoittaa ainoastaan henkilöitä, joiden puolesta on oikeus asioida joko huoltajana tai holhoojana. Henkilön tiedot tallennetaan järjestelmän asiakasrekisteriin.

Lapsen lisääminen ei toimi mobiiliversiossa.

Ilmoittautuminen

Siirry Kurssit -valikkoon. Valitse hakukriteerit ja klikkaa Hae -painiketta. Alle tulee listaus haetuista kursseista. Klikkaa haluamasi kurssin kohdalla Ilmoittaudu -painiketta. Näytölle tulee tarkempia tietoja kurssista. Kurssille ilmoittaudutaan klikkaamalla Ilmoittaudu kurssille -painiketta. Painike tulee näkyviin vasta ilmoittautumisajan alkaessa. Ryhmät näkyvät ohjelmassa ja voit tutustua niihin ennen ilmoittautumisajan alkua.
Jos ilmoitat lapsen kurssille, valitse ensin ilmoitettavan nimi/ nimet ja klikkaa vasta sen jälkeen Ilmoittaudu kurssille -painiketta. Voit ilmoittaa kaikki lisäämäsi henkilöt samalla kertaa, mikäli he osallistuvat samalle kurssille.
Näytölle tulee varmistus ilmoittautumisesta.
Osassa ryhmistä saat tiedon ryhmään pääsystä heti, mutta ryhmissä joihin on esim. terveysperusteet menevät ilmoittautumiset jonoon. Ilmoittautumisen päätyttyä valitsemme jonosta ryhmiin päässeet, huomioiden ryhmien terveysperusteet.
Ennen kurssin alkua ryhmään päässeille lähetetään varmistus tekstiviestillä/ sähköpostilla.
Mikäli kursseille (uimakoulut) jää vapaita paikkoja voi liikuntapalvelut yhdistää ryhmiä.
Liikuntaryhmien vapaille paikoille ilmoittautuminen jatkuu koko vuoden.

Peruminen

Liikuntakurssi on mahdollista perua itse järjestelmässä ennen ilmoittautumisen päättymistä.
Klikkaa auki Omat tiedot ja valitse sieltä Kurssi-ilmoittautumiset -välilehti. Sieltä näet kurssit, joille olet ilmoittautunut, olet jonossa tai muiden henkilöiden ilmoittautumisten maksajana.
Jos kurssin voi vielä perua järjestelmän kautta on kurssin nimen perässä Peru-painike. Klikkaamalla sitä järjestelmä peruu osallistumisesi/ jonotuspaikan.

Mikäli viimeinen peruutuspäivä on mennyt ohitse ja haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä liikuntatoimistoon puhelimitse.

Särkipaju Tanja

liikuntapalvelupäällikkö , Liikuntapalvelujen hallinto

Kurssimaksut

Liikuntaryhmät laskutamme toisen kurssikerran jälkeen. Laskut lähetetään erikseen syys- ja kevätkaudella. Uimakoulut ja vesipeuhulat laskutetaan kesän aikana.
Mikäli et ole osallistunut kurssille, eikä kurssia ei ole peruttu niin perimme kurssimaksun. Suoritettua kurssimaksua ei palauteta mikäli osallistuja luopuu paikastaan kesken kurssin. Laskut ovat perintäkelpoisia.

Kurssin hinta on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Vesiliikuntaryhmiin ja uimahallin kuntosaliryhmiin asiakas maksaa myös normaalin uinti/ kuntosali maksun (ei uimakoulut ja vesipeuhulat).