Hei, minä olen Kari Elomaa, 1963 Kuhmossa syntynyt kainuulainen. Olen parikymppisenä muuttanut Seinäjoelle opiskelemaan ”tekuun” josta valmistuin vuonna 1987. Vuosia myöhemmin 2003 valmistuin työnohessa opiskellen mekatroniikkainsinööriksi SeAMK:sta. Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluissa olen aloittanut 17.7.2017 eli kuusi vuotta tuli kesällä täyteen tässä työpaikassa. Aikaisempi työhistoriani liittyy elintarvike- ja energiateollisuuteen. Yli 20 vuotta olin töissä Valion Seinäjoen tehtaalla eli ”Maitojalosteella” ja vajaa 10 vuotta Proma-Palveluissa / Pohjolan Voimassa Seinäjoen Voimalaitoksella eli ”Sevolla” kunnossapidon työnjohto- ja kehitystehtävissä.

Hallimestarin tehtävät Uimahalli-Urheilutalolla ovat mielenkiintoisia ja myös haastavia. Uimahallin vedenkäsittelyprosessi toiminta ja vedenlaadun seuranta yhdessä laitosmiesten kanssa lienee se tärkein tehtävä lähiesimiestehtävien rinnalla. Lähiesimiehenä toimin laitosmiehille, palvelupisteen hoitajille ja uinninvalvojille. Erityistä mielenkiintoa herättää nyt valmisteilla oleva uimahalliprojekti.

Vapaa-aika kuluu pitkälti harrastusten parissa, joka koostuu suurimmaksi osaksi liikunnasta ja musiikista. Talvella hiihdän ja pelaan jääkiekkoa, lentopalloa sekä tennistä tai sulkapalloa ja käyn kuntosalilla. Kesällä golfaan, lenkkeilen, rullaluistelen ja pyöräilen. Seinäjoen ja Nurmon liikuntapaikat ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Onneksi pelikaveri löytyy kotoa, vaimoni Tarjan kanssa saadaan aina hyvä ja tasaväkinen kisa olipa laji mikä tahansa. Musiikki on hyvä vastapaino työlle ja liikuntaharrastukselle. Olen laulanut mieskuoro-Ilkanmiehissä vuodesta 2007 lähtien ja Uutta Virtaa kvartetissa vuodesta 2018. Soittelen kitaraa ja ”pimputtelen” pianoa, etenkin kun opettelen ll tenorin stemmoja.

Liikunnallista syksyn aikaa, pidetään huolta toisista ja itsestämme!

Kari Elomaa

Julkaistu uutiskirjeessä 4/2023