Nurmohallilla pelataan kaudella 2020-2021 liigaotteluita lentopallossa ja salibandyssa, JymyVolleyn jatkaessa naisten lentopalloliigassa ja Nurmon Jymy miesten edustusjoukkueen noustessa salibandyn korkeimpaan F-liigaan. Lisäksi hallilla pelataan lentopallon miesten 1-sarjaa sekä useita junioreiden otteluita ja turnaukseia.

Aukioloajat

  • Maanantai – perjantai
    08.00 – 22.00
  • Lauantai
    9.00 – 18.00
  • Sunnuntai
    10.00 – 18.00

Liikuntapaikkojen kiinniolopäivät 2021

Liikuntatilojen koronarajoitukset

Ajalla 29.3.-2.5.2021

Sisäliikuntatilojen kuntosalit ja painonnostosalit ovat suljettuna.
Yhteisissä tiloissa (aula, pukuhuonetilat) on käytettävä maskia. Oleskelupaikat ovat pois käytöstä (sohvat, tuolit, jne.) eikä oleskelua liikuntapaikoilla suositella.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa saa jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.
Lasten harrastustoiminnassa huomioidaan, että aikuiset eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

Yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta keskeytetään.
Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, aikuisten SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maa-joukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.

Laitosmies Nurmohalli

hallihenkilökunta , Liikuntahallit
Kuvassa Nurmohalli ulkoa kuvattuna