Kuvassa ihminen istuu kivetyksen reunalla urheilullisissa vaatteissa..
  • Kuka olet? Hei kaikille! Nimeni on Juho Kurki, olen 28-vuotias ja kotoisin Seinäjoelta. Kolme minulle tyypillistä ominaisuutta ovat rauhallisuus, intohimoisuus ja tavoitteellisuus. Olen kiinnostunut ihmisten ajattelusta sekä itseni haastamisesta. Jos nimeäisin kolme vahvuuttani, olisivat ne: Vuorovaikutustaidot, kyky ratkaista ongelmia ja järkkymätön itseluottamus.
  • Millainen koulutus sinulla on? Vuonna 2017 valmistuin liikuntaneuvojaksi Kuortaneen urheiluopistosta ja liikunnanohjaajaksi valmistuin vuonna 2021 Rovaniemellä Lapin ammattikorkeakoulusta. Opintojen aikana kiinnostukseni mm. ihmisten käyttäytymiseen ja tunnetaitojen kehittämiseen lisääntyi, mikä johdatti opintopolkuani kohti nuorten urheilijoiden psyykkistä valmennusta.  
    Työkokemusta minulle on karttunut golfkentän hoitajasta hotellin vastaanottovirkailijaan, mutta viimeisimpänä ennen liikuntatoimen työsuhdetta olin vuoden päivät liikunnanohjaajana kuntoutuskeskuksessa.  
  • Milloin olet tullut kaupungille töihin? Aloitin 6.2.2023 Seinäjoen liikuntapalveluilla. Vaikka olenkin aerobisen kestävyysliikunnan puolesta puhuja, niin tavoitteenani on luoda monipuolista liikuntatarjontaa nuorille ja aikuisväestölle.
  • Mikä työssä on parasta ja miten olet sopeutunut työyhteisöön / -porukkaan? Olen aina pitänyt liikunta-alasta ja nähnyt, kuinka hyvinvoinnin laaja-alainen ymmärrys ja toteuttaminen omassa elämässä palvelee yksilöitä. Yksilöt tekevät työyhteisöt ja hyvinvoiva työyhteisö ympärillä on rikkaus. Sopeutuminen uuteen työyhteisöön kävi vaivattomasti, kun huomasin ihmisten olevan saman henkisiä ja minun oma roolini selkeä. Koen saavani ääneni kuuluviin ja se on jo omiaan helpottamaan sopeutumista. Tässä työssä parasta on se, kuinka paljon itse saa vaikuttaa omaan työnkuvaan eikä työt seuraa liiaksi kotiin.   
  • Mitä harrastat tai teet vapaa-ajalla? Vapaa-ajalla vietän mahdollisimman paljon aikaa kavereiden ja perheeni kanssa. Pidän paljon erilaisista pallopeleistä mm. jalkapallosta ja salibandystä, mutta myös lajitaustaa löytyy golfista, maahockeystä ja uppopallosta. Pääharrastus itselläni kuitenkin on juoksu kuntourheilutasolla. Tällä hetkellä harjoitteluni kohdistuu elämäni ensimmäiseen ultramatkaan, minkä juoksen Rukalla 26.5.-27.5.2023.

Julkaistu uutiskirjeessä 2/2023