Haitarimusiikkia ja munkkikahvit

Leppoisa kesätapahtuma Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museolla
keskiviikkona 14.7. klo 17–18

Seinäjoen harmonikkakerho tulee viihdyttämään soitollaan
museon pihamaalle. Seinäjoen seudun sotilaskotiyhdistys myy
kahvia ja munkkeja. Muista ottaa käteistä mukaan.

Maksuton perusopastus klo 16.

Tapahtumaan ja museoon on vapaa pääsy.
Museo avoinna päivän ajan klo 12–18.

Seinäjoen museoiden blogi

Seinäjoen museoilla on nyt oma blogi, jossa jaamme ajankohtaisia kuulumisia ja tietoa siitä, mitä kaikkea museotyöhön kuuluukaan. Avaustekstin kirjoitti museotoimenjohtaja Susanna Tyrväinen.

Tervetuloa seuraamaan!

Tästä linkistä pääset blogiin.

Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo juhlistaa vuoden 2020 merkkitapahtumiaan videoiden muodossa

Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo täytti 30 vuotta syksyllä 2020. Saman vuoden maaliskuussa museolla avautui Veteraanien perintö -näyttely, josta tuli osa Suojeluskunta- ja lottamuseon pysyvää näyttelyä. Näitä kahta merkkitapausta juhlistamme nyt kahdella videolla, jotka ovat vapaasti kaikkien katsottavissa internetissä!

Tervehdyspuheen 30-vuotiaalle Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museolle pitää Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museon Tuki ry:n puolesta Timo Fors.

Juhlapuheen Veteraanien perintö -näyttelyä varten pitää Sotien 1939–1945 Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Teppo Ylitalo.

Turvallinen museovierailu

Museoihin tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museoihin pidä tulla, jos on flunssan oireita. Museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Museoiden henkilökunta huolehtii sopivista asiakasmääristä. Pyydämme suosimaan korttimaksua. Emme toistaiseksi ota ryhmävarauksia emmekä järjestä opastettuja kierroksia.