Suojeluskunta- ja lottamuseo juhlistaa merkkitapahtumiaan videoiden muodossa

Suojeluskunta- ja lottamuseo täytti tänä syksynä 30 vuotta. Viime maaliskuussa museolla avautui Veteraanien perintö -näyttely, josta tuli osa Suojeluskunta- ja lottamuseon pysyvää näyttelyä. Näitä kahta merkkitapausta juhlistamme nyt kahdella videolla, jotka ovat vapaasti kaikkien katsottavissa internetissä!

Tervehdyspuheen 30-vuotiaalle Suojeluskunta- ja lottamuseolle pitää Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museon Tuki ry:n puolesta Timo Fors.

Juhlapuheen Veteraanien perintö -näyttelyä varten pitää Sotien 1939–1945 Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Teppo Ylitalo.

16.12.2020 klo 15.00 – 19.00
Joulun tuntu

Joulun tuntu tapahtumaa ei järjestetä. Noudatamme alueemme yhteistyöryhmä Nyrkin ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antamia uusia suosituksia liittyen koronaepidemiatilanteeseen.

Turvallinen museovierailu

Museoihin tulevia pyydetään huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät turvallisuusohjeet ja muistutetaan, ettei museoihin pidä tulla, jos on flunssan oireita. Museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Museoiden henkilökunta huolehtii sopivista asiakasmääristä. Infopisteet on suojattu plekseillä ja pyydämme suosimaan korttimaksua. Henkilömäärä opastetuilla kierroksilla rajataan maksimissaan 15 henkilöön, jotta turvavälit (1–2 m) on mahdollista pitää.