Julkaisemme kauden 2024-2025 ryhmät elokuun alussa.

Liikuntaryhmien kausi

Syyskausi 2.9. – 15.12.2024
Kevätkausi 7.1. – 15.5.2025
Ryhmät eivät kokoonnu pyhäpäivinä eivätkä viikko 42 (syysloma) ja viikko 9 (talviloma), mikäli ohjaaja ei ryhmän kanssa toisin sovi.

Hakuaika

Haettaville kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.8.2024 9.00.
Osa ryhmien ilmoittautumisista menee ensin jonoon ja haun päätyttyä valitaan ryhmiin päässeet, huomioiden terveysperusteet. Muissa ryhmissä paikat täyttyvät heti.
Ilmoittautuminen on auki su 18.8. asti, jonka jälkeen tarkistetaan sekä jaetaan ryhmät ja tiedotetaan ryhmiin päässeille. Ilmoittautuminen vapaille paikoille jatkuu koko vuoden Timmi -järjestelmässä tai ottamalla yhteyttä liikuntatoimistolle.

Avoimiin vesiliikuntaryhmiin myydään paikkoja uimahallin palvelupisteellä 45 min ennen ryhmän alkua. Paikkaa ei voi varata etukäteen.

Ryhmät

Seinäjoki

Vesiliikuntaryhmät pidetään hartiasyvyisessä tai syvässä vedessä. Vesiliikuntaryhmissä käytetään erilaisia välineitä helpottamaan liikkumista vedessä sekä lisäämään veden vastusta ja näin tehostamaan harjoitusvaikutusta. Ryhmät soveltuvat myös aloittelijoille.

Uimahallin vesiliikunta- ja kuntosaliryhmiin asiakas maksaa ryhmämaksun ja normaalin uinti-/ kuntosalimaksun. Erityisryhmä- ja seniorikortti korvaa uinti-/ kuntosalimaksun, mutta ei korvaa liikuntaryhmän kausimaksua.

Maanantai  

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Peräseinäjoki

Tiistai

Torstai