Teatteri

Seinäjoen kaupunginteatteri
Kaikukortin haltija voi poikkeuksellisesti 31.5.2024 saakka lunastaa itselleen ja perheeseen kuuluville alle 16-vuotiaille lapsille maksuttoman pääsylipun Seinäjoen kaupunginteatterin omiin arkipäivän (ma–to) esityksiin. Kortti ei käy ensi-iltoihin eikä vierailuestyksiin. Liput on lunastettava teatterin lippumyymälästä. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyystodistuksesi.

Kirjasto ja kaupungin kulttuuripalvelut

Seinäjoen kaupunginkirjasto
Kaikukortilla pääkirjaston Apila-verstaan kaikki palvelut ovat ilmaisia (tarratulostus, 3D-tulostus jne). Tulostus ja kopiointi (max. 10 tulostetta/kopiota/päivä)on ilmaista kaikissa toimipisteissä. Kaikukortilla myös kadonneen kirjastokortin uusiminen, lainausoikeuden palautus ja velkasaldon nollaus sekä kaupunginkirjaston muiden maksujen nollaus kerran kaikissa kirjaston toimipisteissä.

Esitä Kaikukortti kirjaston tiskillä virkailijalle ja kerro, mitä etua haluat käyttää. Kaikukorttia voi käyttää kirjastoissa aukioloaikoina, omatoimiaikana Kaikukorttia ei voi käyttää.

Yhteystiedot: p. 06 416 2317 tai p. 06 416 2318, kirjasto@seinajoki.fi.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
Kaupungin kulttuuripalvelut on aktiivisesti mukana tapahtumien tuottamisessa, ideoinnissa, luomisessa joko yksin tai yhdessä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Suurin osa kulttuuripalvelujen tuottamista tapahtumista on maksuttomia.

Kansalaisopisto

Seinäjoen kansalaisopisto
Kaikukortin haltija voi osallistua maksutta kahdelle kansalaisopiston kurssille, lukuun ottamatta avoimen yliopiston kursseja, taiteen perusopetusta, pätevöittäviä kursseja, yleisiä kielitutkintoja ja kurssien materiaalimaksuja. Musiikin yksilöopetukseen, tietotekniikan yksilöohjaukseen sekä kuntosalin henkilökohtaiseen ohjaukseen ja itsenäiseen harjoitteluun kuntosalilla saa Kaikukortilla 50 % alennuksen kurssimaksusta. Kortilla pääsee myös esittävän taiteiden ryhmien konsertteihin ja esityksiin.

Kurssipaikka varataan osoitteessa opistopalvelut.fi/seinajoki tai asiakaspalvelussa. Kaikukortilla pääsee kurssille sekä konsertteihin ja esityksiin vain, jos paikkoja on vapaana. Ilmoittautuessa hyväksyt yleiset peruutusehdot. Jos ilmoittaudut kurssille ja et peru kurssia peruutusehtojen mukaisesti, katsotaan sinun käyttäneen oikeuden maksuttomaan kurssiin ja kurssipaikka annetaan seuraavalle. Kaikukortti tulee esittää asiakaspalvelussa ennen kurssin alkua.

Musiikki

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö
Kaikukortti käy Taideyliopiston Seinäjoen yksikön järjestämiin konsertteihin. Kaikukortilla saatavia lippuja on rajoitettu määrä. Lippuvaraus tulee tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen seinajoki@uniarts.fi viimeistään konserttipäivänä klo 15 mennessä.

Seinäjoen kaupunginorkesteri
Kaikukortilla saa Seinäjoen kaupunginorkesterin konserttilipun maksutta. Konserttilipun voi hankkia Kaikukortilla orkesterin toimistolta tai konserttisalin lipunmyynnistä.

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto
Kortti käy musiikkileikkikoulun vauva- ja perheryhmiin, joissa aikuinen on lapsen mukana tunneilla. Ilmoittautumislomakkeelle lisätieto, että on tulossa Kaikukortilla mukaan.

Museot ja näyttelyt

Seinäjoen taidehalli
Kaikukorttia näyttämällä pääsee maksutta taidenäyttelyihin. Lippu hankitaan asiakaspalvelusta paikan päältä. Kaikukortilla voi osallistua myös Vauvojen värikylvyn viikkoryhmään tai piipahduspajaan. Ryhmiä järjestetään vauvoille 4–11 kk sekä taaperoille 12–24 kk. Tiedustele vapaita paikkoja yleisötyön tuottajalta arkisin klo 8–16 p. 044 754 1779 tai sähköpostilla taidehalli@seinajoki.fi.

Kaikukorttia näyttämällä on vapaa pääsy Seinäjoen museoiden toimipisteisiin:
Etelä-Pohjanmaan museo
Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo
Sairaalamuseo

Liikunta ja urheilu

Seinäjoen liikuntapalvelut
Kaikukortilla saa Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalolla vuodessa yhden 30 kerran uinti- ja kuntosalirannekkeen maksutta. Kaikukortin haltijan alle 16 v. lapset pääsevät kortinhaltijan mukana maksutta. Kaikukortilla pääsee maksutta kuntosalille myös Ritolahallilla, Nurmohallilla ja Kirmaushallilla.

Koivukaaren allasosasto
Kaikukortilla pääsee veloituksetta Peräseinäjoen Koivukaaren allasosastolle sen yleisinä aukioloaikoina. Yleisen allasosaston uintiajat: tiistai, keskiviikko ja torstai klo 17-20.

Seinäjoen nuorisopalvelut / Skeittihalli Sauma
Kaikukortilla ilmainen sisäänpääsymaksu. Noin 1200 m2 skeitattavaa pinta-alaa aloittelijasta ammattilaistasoon. Skeittihallissa voi harrastaa rullalautailua, potkulautailua, rullaluistelua ja BMX-pyöräilyä. Hallin yhteydessä myös nuorisotila josta löytyy mm. pelikonsoleita ja biljardipöytä.

S-Kiekko (SeiHockey Oy)
Kaikukortilla saa lippuja edustusjoukkueen peleihin. Liput ottelutapahtuman ovelta, alkaen tunti ennen ottelun alkua.

Seinäjoen Peliveljet ry
Kaikukortilla saa lippuja SPV F-liigaotteluihin. Liput ottelutapahtuman ovelta, alkaen tunti ennen ottelun alkua.

Seinäjoen Kendoseura, Sei Shin Ken Kai ry
Kaikukortilla saa puolen vuoden jäsenmaksun seurassa veloituksetta. Seurassa voi harjoitella kendoa ja iaidoa.