Nuorisokeskuksen vapaita aikoja pääset katsomaan tästä.

HUOM! Tilavuokrien hinnat nousivat tammikuun alusta, hinta peritään varattujen tuntien mukaan, päivähintoja ei ole enää käytössä. Katso vuoden 2020 hinnat alla.

Peruuttamattomista varauksista laskutetaan täysi maksu. Peruutukset alle 14 vrk laskutetaan varauksesta aiheutuneet kulut!

Timmi-varausohjelmaan varaukset ovat merkitty väreillä, jos tilan palikka on kokonaan maalattu, se tarkoittaa, että se on varattu; maalattuihin kohtiin ei voi suunnitella varauksia.

Nuorisokeskus (vanha teatteri) sijaitsee Seinäjoen kaupungin keskustassa ja siellä palvelevat Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluiden toimisto ja hallinto, nuorisopalveluiden etsivät nuorisotyöntekijät ja Seinäjoen 4H-yhdistys. Kaikkien edellä mainittujen toimistot sijaitsevat nuorisokeskuksen 1. kerroksessa.

Nuorisokeskuksen tilavarauksia hoitaa nuorisopalvelut.

Nuorisokeskuksessa palvelevat Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluiden toimisto ja Seinäjoen 4H-yhdistys. Nuorisotoimisto on auki arkisin klo 9–15.

Sali

Maksulliset tilaisuudet: 40 euroa/tunti
Koulutus- ja kokouskäyttö: 30 euroa/tunti
Henkilömäärä: 190 henkilön katsomo

Sijaitsee nuorisokeskuksen toisessa kerroksessa. Sali soveltuu erilaisten yleisötilaisuuksien ja suurien kokousten pitopaikaksi. Tilaa voi käyttää teatteri- sekä tanssiesityksiin.

Tekniikka: AV-välineet, äänentoisto, 7×4 m valkokangas ja teatterivalaistus. Valo- ja äänitekniikka on hoidettava tilaisuuden järjestäjän puolesta.

Kahvio

kahvio missä pöytiä ja tuoleja. Taustalla kahvinkeitin ja muita keittiövälineitä
Hinta: 15 euroa/tunti

Sijaitsee nuorisokeskuksen toisessa kerroksessa. Kahvio soveltuu erilaisten juhlatilaisuuksien ja suurempien kokousten pitopaikaksi. Kahvio ja sali sijaitsevat vierekkäin, joten yleisötilaisuuksien kahvitus onnistuu kätevästi kahviossa. Keittiö sijaitsee samassa tilassa.

Henkilömäärä: kokoukset 20 henkilölle, ilman pöytiä tilaan mahtuu noin 40 henkilöä.

Varustelu: Keittiön puolella täysi kahvikuppiastiasto, kahvinkeittimet, uuni, jenkkimallinen jääkaappipakastin, mikroaaltouuni ja tiskikone.

Peilisali

peilisali missä kaiteet seinillä
Hinta: 10 euroa/tunti
Henkilömäärä: noin 20 tanssijaa

Sijaitsee nuorisokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Soveltuu tanssisaliksi, seinissä on isot peilit sekä balettitangot.

Tilan koko: pinta-ala noin 41 neliömetriä, tilan korkeus 3,40 metriä.

Alakerran kokoustila (partiohuone)

Hinta: 10 euroa/tunti

Sijaitsee nuorisokeskuksen kellarikerroksessa. Soveltuu kokousten pitämiseen, kerhojen ja ryhmien kokoontumistilaksi.

Tilan koko: pinta-ala noin 50 neliömetriä, korkeus 2,05 metriä.

Henkilömäärä: Kokoukset yms. noin 20 henkilöä.

Hinta 10 euroa tunnissa.