Heippa!
Olen Leena Iskala ja työskentelen liikunnanohjaajana liikuntapalveluilla.
Saavuin Seinäjoelle Pohjois-Karjalasta Juuasta vuonna 2003. Aluksi tein parivuotta tuntiohjaajan töitä koulutoimelle, liikuntapalveluille ja yksityiselle sektorille. Liikuntapalveluille siirryin kokopäiväiseksi työntekijäksi vuonna 2005.

Työnkuvaani kuuluu lähinnä erityisryhmien liikunnanohjausta liikuntapalveluilla yhteistyössä kaupungin eri toimijoiden kanssa sekä liikuntatapahtumien suunnittelua ja niissä toimimista. Hyödynnän työssäni eri liikuntapaikkoja: ulkoliikunta, sisäliikunta ja uimahallia.

Kuvassa henkilö katsoo kameraan hymyillen kyykyssä nurmikolla. Taustalla vihreitä puita.

Työni rikkaus on monipuolisuus, asiakkaideni ikähaarukka on vuoden vanhasta 99-vuotiaaseen. Myös mahdollisuus räätälöidä toiminnansisältöä asiakkaiden toimintakyvyn ja toiveiden mukaan, tuo työhöni paljon positiivista vaihtelua. Työnkuvani on niin ihana, että tavanomaista työpäivää ei ole. Viikkojen voisi sen sijaan sanoa olevan aika samanlaisia, itselläni on vakituisia liikuntaryhmiä maanantaista torstaihin. Perjantai on sellainen työpäivä, jolloin kehitetään toimintaamme. Pidän valtavasti työstäni.

Vapaa-aikani kuluu perheeni kanssa yhdessä puuhaillen, nauttien toistemme seurasta. Myös vapaa-ajalla harrastan paljon, omia hyvinkin kausiluontoisia harrastuksiani. Talvella liikun monella eritapaa hyödyntäen lunta. Keväällä ja syksyllä kuntosalilla rautaa ja hikeä maistellen. Kesällä luonnosta ja vedestä nauttien.

Mieleeni tuli vielä,
vaikka liikunkin ripeästi paikasta toiseen, minulla on aina aikaa jäädä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia tai ajatuksia. Asiakas kohtaamiset ovat työni helmi. Joten, ota rohkeasti vain hihasta kiinni!

Aurinkoista syksyä!

Julkaistu uutiskirjeessä 5/2022