Alppihiihto, Ampumahiihto, Maastohiihto, Mäkihyppy

Meillä harrastetaan talviurheilua neljässä eri jaostossa, jotka pyörittävät harrasteryhmiä, harjoituksia ja kilpailuja. Kilpaileminen ei ole pakollista.
Osoitteesta www.seinajoenhiihtoseura.fi löydät lisätietoja kaikkiin lajeihin.

Alppihiihto

Laskettelurinteessä alppihiihtorata ja radalla laskija. Yksi laskija odottaa lähtövuoroa.

Alppihiihdossa toimintaa on kaikissa ikäluokissa 5-vuotiaasta eteenpäin kahdeksassa eriryhmässä. Järjestämme 2-3 ratalaskun aluekilpailua vuosittain.
Onko lapsesi kiinnostunut laskettelusta suksilla tai lumilaudalla? Onko hän halukas kilpailemaan tai muuten vain kehittämään laskutaitoaan? Taitojen kehittyessä, hän voi siirtyä joustavasti seuraavaan ryhmään haastavampien harjoitusten pariin.

Ampumahiihto

SHS on Suomen suurin ampumahiihtoseura yli sadalla harrastajalla. Yhteisharjoituksia pidetään tiistaisin ja sunnuntaisin kahdessa eri ryhmässä. Kilpailuja järjestetään useita vuosittain, myös ampumajuoksussa. Kokeilemaan voit tulla seuran varusteilla.
Tiedustelut vastuuvalmentaja Mika Rinta-Keturi 040 774 8648

Maastohiihto

Maastohiihtojaosto järjestää maastohiihdon kilpailu- ja harrastehiihtotoimintaa vuosien kokemuksella. Hippo-hiihtokoulu toiminta on monen hiihtäjän ensikosketus harrastetoimintaan. Hiihtokoulun jälkeen voi siirtyä juniorivalmennusryhmään ja yli 12-vuotiaille valmennustoimintaa järjestetään hopeasomparyhmässä.
Maastohiihdon junioreiden valmennusryhmä (8-12 vuotiaat) Esa Ankkuri 040 737 6478.
Hopea- ja kultasompaajien harjoitusryhmät Jarkko Rajala 040 868 0648.

Nuoria kilpahiihtäjiä kilpailupaikalla hiihtovarusteissa.

Mäkihyppy

Nuori mäkihyppääjä hyppää pienestä hyppyristä. Ympärillä aikuisia.

Seinäjoen hyppyrimäet sijaitsevat Joupiskalla. Mäkiä on neljä: K4, K10, K17 ja K25. Kolmessa mäessä on muovitus, joten lajia voidaan harrastaa myös kesällä. Mäkihyppy on mielenkiintoinen laji niin tytöille kuin pojille. Tule kokeilemaan. Jaostolta löytyy suksia, monoja ja hyppypukuja, joten harrastuksen aloittaminen on helppoa. Tutustumisohjeet nettisivuilla!
Lisätietoja Juha Romppainen 040 578 3789.

Lapsia arvontapöydän takana hymyilemässä.

Seinäjoella toimivat liikuntaseurat ja – yhdistykset esittäytyvät. Julkaistu uutiskirjeessä 1/2024