Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salia sekä soittotila Kammiota seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille alennettuun hintaan.

Hugo-salin vuokra seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille

Max. 4 h125 € (+ alv 24 %)
Max. 8 h250 € (+ alv 24 %)
Alennushintoihin ei sisälly tuolituspalvelua.

Hugo-salin varaaminen

Lähetä varauskysely täyttämällä sähköinen lomake. Varaus on voimassa vasta sitten, kun se on vahvistettu sähköpostitse. Huom! Lomake on tarkoitettu ainoastaan seinäjokelaisten taide- ja kulttuuriyhdistysten varauspyynnöille. Muiden tahojen tilavarauksia hallinnoi Ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, p. 050 350 5312, ravintola@aarella.fi.

Lue lisää Hugo-salista taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan verkkosivuilla.

Kammion vuokra seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille sekä yhtye- ja instrumenttiharjoitteluun

Max. 4 h 80 € (+ alv 24 %)
Max. 8 h 150 € (+ alv 24 %)
Alennushintoihin ei sisälly tuolituspalvelua.

Soittotila Kammion varaaminen

Ota yhteyttä tilatuottaja Sanna Alasaareen:

Alasaari Sanna

tilatuottaja , Kulttuuripalvelut

Huom! Kulttuuripalvelut vastaanottaa ainoastaan seinäjokelaisten taide- ja kulttuuriyhdistysten varauspyynnöt. Muiden tahojen tilavarauksia hallinnoi Ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, p. 050 350 5312, ravintola@aarella.fi.

Haku Hugo-salin maksuttomista käyttövuoroista

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa kaksi kertaa vuodessa seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhteisöille mahdollisuuden hakea Hugo-salin maksuttomia käyttövuoroja. Haun tavoitteena on valita jokaisella kerralla 1-3 yhteisöä, jolle tarjotaan 1-3 päivää Hugo-salin käyttöä veloituksetta. Hugo tarjoaa! -haku on käynnissä kaksi kertaa vuodessa 1.-30.9. sekä 1.-28.2. Avaa hakulomake.

Kuka voi hakea?

Hugo tarjoaa! -hakuun voivat osallistua taide- ja kulttuuriyhteisöt, joiden kotipaikka on Seinäjoki. Haku on suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen. Hugo tarjoaa! -hakua ei voi yhdistää muihin kulttuuripalveluiden myöntämiin avustuksiin.

Millaiseen toimintaan voi hakea?

Hugo tarjoaa! -hakuun voi osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen ja kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan.