Vuokraa Hugo-sali alennettuun hintaan

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salia seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille alennettuun hintaan. Lähetä varauskysely täyttämällä sähköinen lomake. Huom! Lomake on tarkoitettu ainoastaan seinäjokelaisten taide- ja kulttuuriyhdistysten varauspyynnöille. Muiden tahojen tilavarauksia hallinnoi Äärellä-ravintola, p. 050 350 5312, ravintola@aarella.fi.

Haku Hugo-salin maksuttomista käyttövuoroista

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa kaksi kertaa vuodessa seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhteisöille mahdollisuuden hakea Hugo-salin maksuttomia käyttövuoroja. Haun tavoitteena on valita jokaisella kerralla 1-3 yhteisöä, jolle tarjotaan 1-3 päivää Hugo-salin käyttöä veloituksetta. Hugo tarjoaa! -haku on käynnissä kaksi kertaa vuodessa 1.-30.9. sekä 1.-28.2. Avaa hakulomake.

Kuka voi hakea?
Hugo tarjoaa! -hakuun voivat osallistua taide- ja kulttuuriyhteisöt, joiden kotipaikka on Seinäjoki. Haku on suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen. Hugo tarjoaa! -hakua ei voi yhdistää muihin kulttuuripalveluiden myöntämiin avustuksiin.

Millaiseen toimintaan voi hakea?
Hugo tarjoaa! -hakuun voi osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen ja kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan. Syyskuun haussa voi hakea kevään 2023 aikana toteutuviin tapahtumiin.