Vuokraa Hugo-sali alennettuun hintaan

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut vuokraa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan Hugo-salia seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille alennettuun hintaan. Lähetä varauskysely täyttämällä sähköinen lomake. Huom! Lomake on tarkoitettu ainoastaan seinäjokelaisten taide- ja kulttuuriyhdistysten varauspyynnöille. Muiden tahojen tilavarauksia hallinnoi Äärellä-ravintola, puh. 050 350 5312, ravintola@aarella.fi.

Haku Hugo-salin maksuttomista käyttövuoroista

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa kaksi kertaa vuodessa seinäjokisille taide- ja kulttuuriyhteisöille mahdollisuuden hakea Hugo-salin maksuttomia käyttövuoroja. Haun tavoitteena on valita jokaisella kerralla 1-3 yhteisöä, jolle tarjotaan 1-3 päivää Hugo-salin käyttöä veloituksetta. 

Kuka voi hakea?
Hugo tarjoaa! –hakuun voivat osallistua taide- ja kulttuuriyhteisöt, joiden kotipaikka on Seinäjoki. Haku on suunnattu ensisijaisesti sellaisille tahoille, joilla ei ole tavallisesti mahdollisuutta tapahtumatilan vuokraamiseen. Hugo tarjoaa! –hakua ei voi yhdistää muihin kulttuuripalveluiden myöntämiin avustuksiin.

Millaiseen toimintaan voi hakea?
Hugo tarjoaa! –hakuun voi osallistua erilaisilla tapahtuma- ja esitysideoilla. Tapahtuman tai tilaisuuden tulee olla esitystyyppinen ja kertaluonteinen. Haku ei sovellu esimerkiksi pitkäkestoiseen näyttelytoimintaan tai yli 3 kertaa toistuvaan esitystoimintaan. Syyskuun haussa voi hakea kevään 2022 aikana totutuviin tapahtumiin.