Yhteisötreffit
Yhteisötreffit

Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit on tilaisuus, joka on avoin kaikille kylien ja kaupunginosien kehittämisestä kiinnostuneille. Yhteisötreffit järjestetään kaksi kertaa vuodessa Nurmon ja kantakaupungin, Peräseinäjoen ja Ylistaron alueilla.

Tilaisuudessa kuullaan kaupungin terveiset ja yhdistysten sekä yhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset. Käymme läpi myös ajankohtaisia aiheita mitä kaupungilla ja Leader Liiverillä on meneillään kylien ja kaupunginosien kehittämiseksi.

Syksyn 2023 Yhteisötreffit:

2.11. klo 17-19 Peräseinäjoki, Vankkuritupa, Kalajärventie 4
8.11. klo 17-19 Ylistaro, Asemanseutu, Aseman kylätalo, Könnintie 125
14.11. klo 17-19 Nurmo/kantakaupunki, Hugo-sali, Kalevan Navetta, Nykoolinkatu 25
Ilmoittaudu Yhteistötreffeille!

Ohjelma:

17.00 Kahvia ja pullaa
17.15-17.45 Kaupungin terveiset ja linkkivinkit, että mitä kaikkea avustuksilla on tehty ympäri kaupunkia asukkaiden toimesta: Kirsi Mattila, vuorovaikutussuunnittelija
17.45-18.00 Leader Liiverin terveiset ja kauden rahoitusmallien esittelyt: Telle Lemetyinen, suunnittelija
18.00-19.00 Osallistujien kuulumiset: mitä kylissä/kaupunginosissa on meneillään. Mitä kehittämishankkeita on käynnissä, käynnistymässä tai haaveissa käynnistyä? Mitä tapahtumia järjestetään loppuvuodesta?

Yhteisötreffien yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut Yhteisötreffeistä. Haluan, että minulle lähetetään tietoa Yhteisötreffitoiminnasta. (Pakolliset kentät ovat merkattu asteriskilla (*) ja ne pitää täyttää lomakkeen lähettämiseksi.)

  • Valitse itsellesi sopiva alue
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä Seinäjoen kaupungin elinvoima ja kilpailukyky, nuorisopalvelut, kulttuuripalvelut, kansalaisopisto ja Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry.