Yhteisötreffit
Yhteisötreffit

Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit on tilaisuus, joka on avoin kaikille kylien ja kaupunginosien kehittämisestä kiinnostuneille. Yhteisötreffit järjestetään kaksi kertaa vuodessa Nurmon ja kantakaupungin, Peräseinäjoen ja Ylistaron alueilla.

Kevään 2022 yhteisötreffien aikataulut:
ke 9.2. klo 17.00-19.00 Ylistaro
ti 15.2. klo 17.00-19.00 Peräseinäjoki
ti 22.2. klo 17.00-19.00 Nurmo & kantakaupunki
Ilmoittaudu mukaan! Yhteisötreffit pidetään verkossa Teamsin välityksellä. Ilmoittaudu mukaan, niin lähetämme sinulle Teams-kokoukseen linkin.

Tilaisuudessa kuullaan kaupungin terveiset ja yhdistysten sekä yhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset. Käymme läpi myös ajankohtaisia aiheita mitä kaupungilla ja Leader Liiverillä on meneillään kylien ja kaupunginosien kehittämiseksi.
Mukana ohjelmassa:

  • Kevään 2022 avustushaut (kulttuurin, nuorisopalveluiden ja kylien ja kaupunginosien kehittämisavustukset)
  • Liiverin ajankohtaiset (hankkeet ja tuet)
  • Kylillä kaiken ikää -hankkeen kuulumiset. Hankkeessa tavoitteena on mahdollistaa kulttuuripalveluiden saavutettavuus ikääntyville Nurmon, Peräseinäjoen ja Ylistaron alueilla
  • Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden FB ja nettisivustojen viestinnälliset kehittämisvinkit
  • Peräsenäjoella aiheena myös luontopolkujen käyttöönotto

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan! 

Yhteisötreffien yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut Yhteisötreffeistä. Haluan, että minulle lähetetään tietoa Yhteisötreffitoiminnasta. (Pakolliset kentät ovat merkattu asteriskilla (*) ja ne pitää täyttää lomakkeen lähettämiseksi.)
  • Valitse itsellesi sopiva alue
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä Seinäjoen kaupungin elinvoima ja kilpailukyky, nuorisopalvelut, kulttuuripalvelut, kansalaisopisto ja Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry.