Kylä- ja kaupunginosatoimintaa
Kylä- ja kaupunginosatoimintaa

Seuraava Kumppanuuspöytä järjestetään 5.3.2024 klo 17-19 Apila-kirjaston Jaaksi-salissa.

Ilmoittaudu mukaan su 25.2. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/kumppanuuspoyta2024

Kumppanuuspöydän ohjelmassa on Seinäjoen kaupungin järjestöyhteistyön suunnitelmat, Kauhavan seudun vanhustenkotiyhdistyksen Aijjoos-toiminnan esittely sekä osallistuvien järjestöjen kuulumiset.

Seinäjoen kaupunki on valmistelemassa kehittämissuunnitelmaa kaupungin ja järjestöjen väliselle yhteistyölle. Tulevan kevään aikana selvitämme, millaisia tuki- ja yhteistyömuotoja on käytössä Seinäjoen kaupungin toimialojen ja kolmannen sektorin välillä. Selvitystyöhön liittyen kuulemme järjestöjen, seurojen ja muiden yhteisöjen edustajia.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus ja aiheeseen johdattelu
  • Aijjoos-toiminnan esittely, Marja-Liisa Nevala, Aijjoos-toiminnan kehittämispäällikkö, Kauhavan seudun vanhustenkotiyhdistys
  • Porinapaja: Mitä järjestöille kuuluu nyt?
  • Seinäjoen kaupungin järjestöyhteistyö, Katja Kivioja, järjestötyönkoordinaattori, Seinäjoen kaupunki
  • Loppupuheenvuoro ja kiitokset

Lisätietoja:
Kaija Göös, ikääntyvien palveluiden koordinaattori, Seinäjoen kaupunki, kaija.goos@seinajoki.fi, 040 661 6980

Mikä on Kumppanuuspöytä?

Kumppanuuspöytä on hyvinvointi- ja terveysjärjestöille suunnattu yhteistyöfoorumi. Kumppanuuspöydän tavoitteena on lisätä kaupungin ja hyte-toimijoiden välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä.

Kumppanuuspöytä kokoontuu kerran vuodessa, ja joka kokoontumisessa on 1-2 ajankohtaista keskusteluteemaa. Teemojen aineistot lähetetään osallistujille etukäteen tutustuttavaksi. Tapaamisissa voidaan keskustella myös konkreettisista yhteistyöehdotuksista, ja tarvittaessa kokoontumisia voidaan järjestää useamminkin, kuin kerran vuodessa.

Kumppanuuspöydän yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut Kumppanuuspöydästä. Haluan, että minulle lähetetään tietoa Kumppanuuspöytätoiminnasta. (Pakolliset kentät ovat merkattu asteriskilla (*) ja ne pitää täyttää lomakkeen lähettämiseksi.)

Kumppanuuspöytien muistiot