Kylä- ja kaupunginosatoimintaa
Kylä- ja kaupunginosatoimintaa

Kumppanuuspöytä on hyvinvointi- ja terveysjärjestöille suunnattu yhteistyöfoorumi. Kumppanuuspöydän tavoitteena on lisätä kaupungin ja hyte-toimijoiden välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä, sekä jalkauttaa kaupunkistrategian ja hyvinvointisuunnitelman teemat osaksi järjestöjen toimintaa. Kumppanuuspöytä lisää myös järjestöjen mahdollisuutta päästä mukaan näiden strategioiden toteuttamiseen.

Kumppanuuspöytä kokoontuu kerran vuodessa, ja joka kokoontumisessa on 1-2 ajankohtaista keskusteluteemaa. Teemojen aineistot lähetetään osallistujille etukäteen tutustuttavaksi. Tapaamisissa voidaan keskustella myös konkreettisista yhteistyöehdotuksista, ja tarvittaessa kokoontumisia voidaan järjestää useamminkin, kuin kerran vuodessa.

Seuraava kumppanuuspöytä järjestetään syksyllä 2021. Tämän pöydän teemana on hyvinvointisuunnitelma ja sen teemojen jalkauttaminen osaksi järjestötoimintaa.

Kumppanuuspöydän yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut Kumppanuuspöydästä. Haluan, että minulle lähetetään tietoa Kumppanuuspöytätoiminnasta. (Pakolliset kentät ovat merkattu asteriskilla (*) ja ne pitää täyttää lomakkeen lähettämiseksi.)

Kumppanuuspöytien muistiot