TOIMINTOJENTALO

Toimintojentalo on Seinäjoen kaupungin työhönvalmennuskeskus ja ihmisten kohtaamispaikka.

Toimintojentalo eli ”Toimari” on monien toimintojen talo, joka työhönvalmennuskeskuksen ja kohtaamispaikan lisäksi järjestää tapahtumia sekä tarjoaa useita päivittäispalveluja.
Talolla asiaton oleskelu on sallittua ja tittelit jätetään narikkaan.

Talo on kasvanut kökkähengellä rakennetusta kylätalosta nykyiseen laajuuteensa vuosien sitkeän työn tuloksena. Talon alkuperä kumpuaa yhteisöllisyydestä, joka on tänäkin päivänä talon tärkein arvo.

Toimintojentalo tarjoaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia lounaskahvilan ja satojen erilaisten tapahtumien muodossa yli sadalle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Toiminnasta vastaavat Toimintojentaloyhdistys ry ja Seinäjoen kaupunki.

Palvelujamme:
Lounaskahvila, kirpputori, digiapu, toimivi-tukipalvelu, asiakastietokoneet ja tulostusmahdollisuus, kokous- juhla- ja saunatilat, astia- ja tarvikevuokraus: matkasänky, syöttötuoli,  turvaistuin ym., päivän lehdet, tarinakaappi, taidenäyttely, tapahtumat, ilmaiset tilavat parkkipaikat

Elämä on parempaa yhdessä nautittuna!

https://www.toimintojentalo.fi/

JOUPIN KERHOTALO

Joupin kerhotalo luo mahdollisuuksia monenlaiseen harrastus -ja järjestötoimintaan. Joupin kerhotalo sijaitsee jouppilan kaupungin osassa, Framin läheisyydessä. Osoitteessa jouppilantie 23.

Talossa on sali, jossa on hyvä tila järjestää esimerkiksi kokouksia, jumppaa, tanssia tai musiikkiin liittyvää toimintaa. Tämän lisäksi talosta löytyy keittiö/ruokailutila pöytäryhmineen, jossa voivat kokoontua esimerkiksi erilaiset käsityöryhmät tai taide-/askartelupiirit.

Kahvitteluita varten talon keittiöstä löytyvät kahvinkeitin, vedenkeitin sekä mikro. Tarjoilua varten tilankäyttäjät tuovat mukanaan omat kertakäyttöastia.

Kerhotalon käyttäjien kohderyhmänä ovat järjestöt ja yhdistykset, joiden toiminta on suunnattu ikäihmisille, erityisryhmille sekä maahanmuuttajille. Tilojen käyttö on kohderyhmille ilmaista.

Viikoittaiset vakiovuorot tulevat jakoon kaksi kertaa vuodessa, hakuajoista tiedotetaan erikseen tällä sivustolla. Toimintakausia ovat kevätkausi tammikuu-kesäkuun puoliväli ja syyskausi elokuu- joulukuun puoliväli. Kevätkauden 2024 (08.01-20.6.) viikoittaisten vakiovuorojen haku on päättynyt.

Viikoittaisten vuorojen lisäksi kertotaloon voi varata yksittäisiä vuoroja, niiden varaamisesta voi olla suoraa puhelimitse/sähköpostitse yhteydessä. Jaamme tällä hetkellä vain käynnissä olevalle kevätkaudelle yksittäisiä vuoroja. Syyskauden viikoittaisten vakiovuorojen hakuajan jälkeen alamme antaa yksittäisiä vuoroja syyskaudelle.

Mäkinen Teija

Talous- ja hallintosihteeri , Elinvoiman ja työllisyyden toimiala