Kokoa kaikki tärkeät dokumenttisi Kivraan

Seinäjoen kaupunki on ottanut käyttöön digipostipalvelu Kivran, jolla voi vastaanottaa kaupungin laskut ja muut dokumentit ympäristöystävällisesti sähköisessä muodossa. Samalla kun saat tärkeät viestit nopeasti ja luotettavasti perille, vähenee paperintuotannosta sekä postituksesta syntyvä ilmastokuormitus.

Näin saat Kivran käyttöösi:

1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi

2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

3. Valmista!

Kivralla vastaanotat, maksat ja arkistoit kaikki arjen tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina. Saat aina tiedon uusista saapuneista kirjeistä, lipuista ja laskuista ja lisäksi muistutamme sinua laskujen lähestyvistä eräpäivistä. Viimeisen vuoden aikana Kivra on Suomessa kasvanut vauhdilla, nyt palveluun voi vastaanottaa vihreää digipostia jo yli 40 000 yritykseltä, yhteisöltä, organisaatiolta ja kunnalta.

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra        

Keskitä digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hajallaan eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Rekisteröidy Kivraan niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.

Voit jatkossa vastaanottaa postit ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperipostin sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä ilmastotyössä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla  palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun  saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta  Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.