Tulin Seinäjoelle vuonna 1999 Silkkivarvas-tanssikoulun opettajan äitiysloman sijaiseksi. Oppilaiden vanhemmat ottivat minut vastaan lämpimästi ja tunsin itseni tervetulleeksi. Missä kohdellaan hyvin, siellä haluaa olla.

Opiskelin suomea ja suoritin yrittäjän ammattitutkinnon. Perustin Miloff Tanssiopiston ja myöhemmin vielä Miloff Boutiquen, joka on Etelä-Pohjanmaan suurin myyntiin ja maahantuontiin erikoistunut tanssitarvikeliike.

Pidän huippusaavutuksena, että Seinäjoen kaupunki myönsi tanssiopistolle tanssin taiteen perusopetusluvan. Annamme Seinäjoella ja Kauhajoella klassisen baletin opetusta, joka perustuu Vaganova-menetelmään. Tarjoamme monipuolisesti nykytanssin eri muotoja showtanssista jazztanssiin kaikenikäisille.

Seinäjoella on hyvä työskennellä yrittäjänä, koska täällä ollaan yrittäjähenkisiä. Olen onnekas, että on vanhempia, jotka arvostavat koulutustani ja työtäni ja haluavat tuoda lapsensa tanssiopistoon. Lapset ovat aivan ihania ja innokkaita oppilaita. He ovat parasta työssäni.

Vuosien saatossa olen saanut hyviä ystäviä ja tukea. Aluksi minulla ei ollut tukiverkostoa, jolta olisin saanut apua käytännön asioissa. Otin itse selvää kaikesta. Onneksi olen sisukas, niin kuin suomalaisetkin. En olisi kokenut yrittäjä nyt, jos joku muu olisi puolestani järjestänyt asioita.

Poikani kannalta oli oikea ratkaisu muuttaa Seinäjoelle. Ilya oli silloin juuri täyttänyt 7 vuotta ja hän sopeutui mainiosti Seinäjoelle. Aluksi asuimme Ilyan kanssa Seinäjoen keskustassa, mutta seitsemän vuotta sitten rakennutin talon.

Rakastan seinäjokelaisia, ja olen viihtynyt täällä. Seinäjoki on minun kaupunkini. Oppilaani ovat suloisia ja vanhemmat kannustavia. Saan vanhemmilta pääosin hyvää palautetta. Suhtaudun positiivisesti kritiikkiin, otan opiksi ja korjaan asiat. Tällä tavalla kehitän toimintaa. Nämä kaikki asiat pitävät minut Seinäjoella.

Lue lisää työelämästä Seinäjoella!