Ihmisiä istumassa nojatuoleilla ikkunan edustalla puoliympyrässä.

Mitä teette? Montako ihmistä töissä? 

Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) on monialainen korkeakoulu, jonka tehtävänä on osaamisen, kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin kasvattaminen. Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta sekä tasokkaat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalvelut mahdollistavat SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. SeAMKilla on toimintaa seuraavilla aloilla: sosiaali- ja terveysala, liiketalouden ala, tekniikan ala, luonnonvara-ala, kulttuuriala sekä ravitsemisala. Monialaiseen korkeakouluyhteisöömme kuuluu lähes 5000 opiskelijaa ja 400 työntekijää.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Työntekijöistämme noin puolet kuuluu opetushenkilöstöön, neljäsosa tutkimus- ja kehittämishenkilöstöön ja niin ikään neljäsosa muuhun asiantuntija- ja tukipalveluhenkilöstöön. Yli 50 työntekijällämme on tutkijakoulutus.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina? 

Vuosittain SeAMKissa aloittaa eri tehtävissä jopa useita kymmeniä uusia työntekijöitä.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana? 

SeAMKilaisena saat tehdä työtä, jolla on merkitystä ja vaikutusta. Pääset työskentelemään huippuporukan kanssa laadukkaassa ympäristössä. Upea kampuksemme sijaitsee Framin alueella Seinäjoen jokirannassa, joen molemmin puolin. Vuonna 2022 SeAMK sai Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen Eezy Flown People Power-henkilöstötutkimuksessa.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä? 

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on kokoaan suurempi ja entistä verkottuneempi. SeAMK haluaa kasvaa sekä olla kokoonsa nähden entistä vaikuttavampi ja tuloksekkaampi. Strategisiin päämääriin pyritään tiiviillä yhteistyöllä sekä alueen yritysten ja yhteisöjen että kumppanikorkeakoulujen kanssa.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat? 

Mahdollisuudet vahvistaa omaa osaamista esimerkiksi kouluttautumalla tai hakeutumalla palkalliselle työelämäjaksolle tai kansainväliselle vaihtojaksolle, toimiva työterveyshuolto, yhteinen tyhy-toiminta, tyhy-setelit, maksuton kuntosali, työsuhdepyöräetu… SeAMK haluaa tukea työntekijöidensä hyvinvointia eri tavoin. Ks. lisää https://www.seamk.fi/seamk-info/seamk-tyonantajana/hyvinvoivassa-tyoyhteisossa-kaikki-voittavat/.

Paras saamanne palaute työnantajana?

”Parasta SeAMKissa on sen työyhteisö ja sen kulttuuri”

”Ehdottomasti parasta SeAMKissa työskentelyssä on uuden kehittäminen. En osaisi enää kuvitella työtä, missä en pääsisi kehittämään jotain uuttaa yrityksille sekä opetukseen.”

“Parasta on se, että mielipidettäni kuunnellaan, että tunnen itseni merkitykselliseksi.”

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

… rohkeille ideoille, huomisen asiantuntijoille, yhteiselle kehittämiselle, kasvavalle kansainvälisyydelle – uusille seamkilaisille.

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin