Tuotekehittäjä, Atria Suomi Oy 

Miksi olet insinööri? 

Olen lapsesta asti pitänyt ongelmanratkaisutehtävistä ja lempiaineeni peruskoulussa oli matematiikka. Näen, että insinöörin työ alasta riippumatta on monipuolista ja siinä pääsee monipuolisesti hyödyntämään omia taitojaan ja kehittämään itseään. Numeroiden pyörittämisen lisäksi insinööri tarvitsee luovuutta, pitkäjänteisyyttä sekä innostusta tarttua ja ratkoa ongelmia. 

Mitä teet työksesi? 

Olen tuotekehittäjä Atrialla. Työhöni kuuluu uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi olemassa olevien tuotteiden ja prosessien kehittäminen. Teen työtäni vaihtelevasti yksin, lähityökaverien kanssa ryhmässä sekä yhteistyössä tuoteryhmän ja tuotannon kanssa. 

Mikä on parasta työpaikassasi? 

Meillä on mahtava organisaatio, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan laaja-alaisesti. Atrialla on vahvoja oman työnsä asiantuntijoita, joilta pääsee oppimaan. Työnantajana Atria panostaa työntekijöidensä koulutukseen ja henkilökohtaisiin urapolkuihin. Etenemisen lisäksi omaa osaamistaan voi laajentaa siirtymällä osastolta ja työnkuvasta toiseen. 

Paras insinöörivitsi? 

Kahdeksikko oli terapiassa. Terapeutti pyysi häntä makaamaan sohvalle. Johon kasi vastasi: Ei kiitos, jos menen makuulle, olemme tässä ikuisuuden. 

Tutustu Atriaan

Tutustu muihin työntekijöihin