Seinäjoen kaupungilla on tarjolla myös lyhytaikaisia sijaisuuksia ja ns. keikkatyötä. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla sekä ruoka- ja siivouspalveluissa. Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Lyhytaikaisten sijaisuuksien hakulinkit toimialueittain löydät tältä sivulta. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitetaan www.seinajoki.fi/tyopaikat

Ruoka- ja siivouspalvelut

Etsimme joukkoomme reippaita, asiakaspalvelutaitoisia ja yhteistyökykyisiä keittiötyöntekijöitä ja laitoshuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Ruoka- ja siivouspalvelun kohteet ovat Seinäjoen kantakaupungin, Ylistaron, Nurmon ja Peräseinäjoen alueella. Keittiötyöhön kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus. Huomioimme kuitenkin myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täyttäessä. Hygieniapassi on välttämätön.

Siivoustyöhön toivomme alan koulutusta tai työkokemusta. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Ilmoittaudu sijaiseksi sähköisellä lomakkeella.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi. Ota tapaamiseen mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Varhaiskasvatus

Meillä varhaiskasvatuksessa on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien, lastenhoitajien, päiväkotihuoltajien ja avustajien eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksiin palkkaamme ensisijaisesti alan kelpoisuusvaatimukset täyttäviä alan ammattilaisia sekä alalle opiskelevia.  Tärkeää on, että kykenet työskentelemään osana tiimiä ja toimimaan lasten kanssa myös itsenäisesti.

Ilmoittaudu sijaiseksi sähköisellä lomakkeella.

Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia voit hakea myös Kuntarekryssä.

Kun olet tallentanut tietosi Kuntarekryyn tai lähettänyt sähköisen lomakkeen, sinut kutsutaan sijaisstarttihaastatteluun. Tämän jälkeen sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia. Mahdolliset sijaisuudet tulevat sinulle soittamalla tai tekstiviestinä sijaisrekrystä.

Puhelinaika
klo 7.30-9.00 ja 13.00-14.00

Källi-Niemi Eija
toimistotyöntekijä , Varhaiskasvatuksen hallinto
044 550 2434
eija.kalli-niemi@seinajoki.fi

Opetus

Seinäjoen kaupungin opetustoimessa on tarjolla opettajien ja koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Opettajien sijaisuudet

Hae opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 437569

Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuudet

Hae koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 358591.

Lue lisää työelämästä Seinäjoella!