Vihreävoittoinen kuva, jossa on selitetty kiertotaloutta.

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Me Lakeuden Etapissa tarjoamme toimivaa jätehuoltoa asiakkaidemme ja ympäristömme hyväksi. Vastaamme omistajakuntiemme jätehuollon järjestämisestä. Hoidamme asiakkaidemme jätehuollon kiinteistöiltä, minkä lisäksi asiakkaidemme käytössä ovat mm. jäteasemat sekä RE-pisteet, eko- ja aluekeräyspisteet, tiedotusta ja kierrätyskoutsausta unohtamatta. Kaikkiaan meitä tekijöitä on 40 ja asukkaita toimialueellamme on noin 135 000.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Tarvitsemme soveltuvaa osaamista mm. asiakaspalvelusta logistiikkaan ja IT-järjestelmiin. Tehtäviä meillä on niin kentällä kuin toimistossa.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Tarpeen mukaan

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Olemme edelläkävijä toimialallamme arjen kiertotaloudessa. Meillä on monipuolista osaamista ja asiantuntijuutta kiertotalouden eri osa-alueilta, jolloin tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän työyhteisön. Olemme myös yhteiskunnallinen yritys. Teemme työtä joka on yhteiskunnallisesti ja ympäristön kannalta merkityksellistä.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Kiertotalous on kehittyvä ja eteenpäin menevä ala, jolloin työtä riittää tulevaisuudessakin. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Meillä on aktiivinen tyhy-toiminta, tarjoamme henkilöstölle liikuntasetelit ja hyvät mahdollisuudet kouluttautua eteenpäin.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Paras palaute on tyytyväinen henkilöstö. Henkilöstö on erityisen tyytyväinen henkilöstöetuihin sekä yhdessä tekemiseen ja kehittymismahdollisuuksiin.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…
olla kiertotalouden edelläkävijä

Linkki rekrytointisivullemme

Tutustu muihin työnantajiin