Iso joukko iloisia ihmisiä kädet ylhäällä. Taustalla iso metsäkone, jonka päällä myös kaksi ihmistä kädet ylhäällä.

Mitä teette? Montako ihmistä töissä?

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut työkoneiden ja hyötyajoneuvojen kehittyneeseen elektroniikkaan ja ohjelmistoihin, sähköisen voimansiirron järjestelmiin sekä avustaviin ja autonomisiin järjestelmiin. Olemme lähellä asiakkaitamme ja kehitämme jatkuvasti parempia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epecin pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Seinäjoella. Lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Shanghaissa ja Milwaukeessa. Epec Oy on ollut osa Ponsse-konsernia vuodesta 2004 lähtien.

Perustettu: 1978

Henkilöstö: noin 200

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Henkilöstöstämme suurin osa on ylempiä toimihenkilöitä ja heistä merkittävä osa toimii suunnittelu- ja tuotekehitystehtävissä.
Erilaisia tehtävänimikkeitä meillä on paljon, tässä esimerkkejä: testausinsinööri, elektroniikkasuunnittelija, ohjelmistosuunnittelija, Control System Engineer, Sourcing Manager, IT-asiantuntija, projektipäällikkö, tuotepäällikkö, huoltovastaava, Marketing Manager, toimistoassistentti.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Neljän viime vuoden aikana olemme tuplanneet henkilöstömme määrän. Tämän vuoden osalta henkilöstömäärän kasvun arvioidaan olevan yhteensä 15 %. Kasvu tulee jatkumaan tulevina vuosina.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Kansainvälinen toimintaympäristö: Epecillä on toimistoja Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa sekä globaalit asiakkaat. Kansainvälinen toiminta tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ympäristössä sekä mahdollisuuksia oppia erilaisia näkökulmia ja työskennellä kansainvälisten tiimien kanssa.

Teknologian edelläkävijä: Tarjoamme inspiroivan työympäristön, jossa pääset työskentelemään huipputeknologian parissa. Epecillä on vahva sitoutuminen innovaatioihin ja uuden teknologian kehittämiseen, mikä tarjoaa työntekijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla osa alan eturintamaa ja vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin. Meillä voi haastaa itseään ammatillisesti, laajentaa osaamistaan ja saada omia luovia ideoita viedyksi käytännön ratkaisuihin.

Ammatillinen kehittyminen: Epecin työntekijät saavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen. Tarjoamme laajaa tukea koulutukseen ja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin, autamme työntekijöitä laajentamaan taitojaan ja edistämään kehitystään omassa asiantuntijuudessaan. Rohkaisemme työntekijöitä myös ottamaan aktiivisesti vastuuta omasta kehityksestä – luotamme ihmisiin.

Innovatiivinen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri: Epec kannustaa työntekijöitään ajattelemaan luovasti ja etsimään jatkuvasti uusia ratkaisuja. Työympäristö ja kulttuuri tukee innovaatioita ja rohkaisee kehitystyöhön.

Vastuullisuus: Vastuullinen toiminta on meille erittäin tärkeää kaikissa toiminnoissamme, henkilöstöhallinnosta tuotekehitykseen. Epec panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen. Teemme vastuullista liiketoimintaa ja edistämme kestävää kehitystä myös asiakkaidemme toimialoilla (mm. kaivosteollisuus, rakentaminen, maa- ja metsätalous). Tuotteemme auttavat optimoimaan resurssien käyttöä ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Työntekijöiden hyvinvointi: Epec asettaa työntekijöidensä hyvinvoinnin etusijalle – meille on tärkeää, että arki on sujuvaa, mielekästä ja turvallista kaikille työntekijöillemme. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia tarjoamme kilpailukykyiset edut ja laajat työterveyshuollon palvelut.

Työelämän tasapaino: Epecille työntekijöiden työ- ja perhe-elämän tasapaino on tärkeää. Tarjoamme joustavia työaikoja, etätyömahdollisuuksia ja muita käytäntöjä, jotka mahdollistavat työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon ylläpitämisen.

Osa Ponsse-konsernia: Meillä on suomalainen omistuspohja ja tähtäämme toiminnassamme kestävään ja kannattavaan kasvuun, tehden pitkällä tähtäimellä kestäviä ratkaisuja. Konserni tuo meille vakautta ja yhteistyö emoyhtiön kanssa tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittyä toimialalla.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Kasvava yritys: Epec jatkaa kasvuaan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tämä tuo mukanaan uusia työmahdollisuuksia ja avaa työntekijöille ovia ammatilliselle kehitykselle.

Teknologian edelläkävijä: Epec vahvistaa asemaansa teknologisen kehityksen edelläkävijänä ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden työskennellä huipputeknologian parissa. Innovaatio- ja kehitystyössä työntekijät voivat olla mukana luomassa uusia ratkaisuja ja kehittämässä alan uusimpia teknologioita.

Vahva yrityskulttuuri: Epecin yrityskulttuuri säilyy vahvana ja edistää avointa viestintää, tiimityötä ja jatkuvaa oppimista. Tämä luo motivoivan työympäristön, joka houkuttelee ja sitouttaa lahjakkaita työntekijöitä.
Kestävä kehitys: Epec jatkaa panostustaan vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Lisäämme ympäristöystävällisten ratkaisujen käyttöä ja pyrimme entistä korkeampiin kestävyyden standardeihin.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

ePassin etukäytännöt Epecillä ovat olleet toimivia ja henkilöstön arvostamia (liikunta/kulttuuri/hyvinvointi/lounas). Uusimpana etuna mukaan tullut polkupyöräetu on myös otettu suurella innolla vastaan!

Paras saamanne palaute työnantajana?

Viime vuosina olemme saaneet paljon hyvää palautetta Epecin kehityksestä ja kulttuurista meidän työntekijöiltä – erityisesti uudet työntekijät havainnoivat uutta toimintaympäristöön ja ovat kertoneet kokemuksistaan meille avoimesti. Paljon on kiitelty luottamusta työntekijöihin – Epecillä saa aidosti vastuuta, jos sitä haluaa ja pystyy kantamaan. Uudet työntekijät ovat olleet myös vaikuttuneita siitä, kuinka hienosti olemassa oleva työyhteisö on ottanut heidät vastaan ja miten Epecillä tehdään töitä aidosti yhteisten tavoitteiden eteen, tiimirajoista riippumatta. Tunnumme olevan porukan mielestä juuri ”sopivan kokoinen” yritys – rakenne on sopiva, fiilis on rento eikä ketään tarvitse Epecillä kumarrella 😊.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

…kasvulle ja menestykselle, innovatiivisuudelle, yksilöllisyydelle ja elämänmittaiselle kehittymiselle – meillä saattaa olla tilaa juuri sinulle!

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin