Ryhmä ihmisiä seisoo ympyrässä keskustelemassa messukäytävällä.

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Konserniimme kuuluvat seuraavat yritykset: Suomen Helakeskus Oy ja Helatukku Finland Oy, KVS Valaistussuunnittelu Oy ja MP-Tietosovellukset Oy. Suomen Helakeskus Oy ja Helatukku Finland Oy ovat alansa suurimpia Suomessa. Helatukku on Seinäjoella toimiva, tuhansille asiakkaille rakennus- ja kalusteheloja toimittava tukkuliike. Suomen Helakeskus on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut tukkuyritys, joka on perustettu 1971.

KVS Valaistussuunnittelu Oy on konsultoiva ja opastava valaistukseen ja sähköön erikoistunut tukkuliike. MP-Tietosovellukset Oy on suomalainen ohjelmistoalan yritys. Ytimessämme ovat toiminnanohjausjärjestelmät, niiden ja muiden liiketoiminnan tukitoimintojen ohjelmistojen väliset integraatiot ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut PK-yritysten sekä tukku- ja vähittäisliikkeiden tarpeisiin.

Työntekijöitä HTF Groupilla on noin 70.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Tekninen myyjä, myynnin johto, osto-osasto, talousosasto, markkinointi, varasto ja logistiikka sekä tuotanto, joka liittyy valaistustuotteisiin, valaisimiin ja valopeileihin.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Rakennuspuoli on vähän hiljentänyt palkkaustahtia. Normaalisti kasvun mukaan useita, sekä lähivuosien eläköitymiset vaativat uusia rekrytointeja.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Ehkä työyhteisön tekemät arvot kuvaavat sitä parhaiten, Ne ovat YHTEISÖLLISYYS, VÄLITTÄMINEN, ROHKEUS, LUOTETTAVUUS.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Kasvava konserni tulee tarjoamaan lisää työpaikkoja ja kehittymismahdollisuuksia sitä haluaville henkilöille. Konserni tulee myös mahdollisesti kasvamaan yritysostoin.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Määrättyjä liikuntaetuja, lyhyet sairaslomat omalla ilmoituksella, joustot työajan suhteen.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Vaihtuvuus käytännössä nolla. Avoimet ovet kaikista asioista voi puhua esimiesten ja johdon kanssa. Yritys järjestää hyviä juhlia henkilökunnalle, henkilökunta tutustuu myös vapaa-ajalla ja sitoutuu. Me-henki.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

… ammattitaitoisille sitoutuneelle henkilöille The winning -tiimiin tekemään unohtumatonta kasvun tarinaa.

Linkki rekrytointisivullemme

Tutustu muihin työnantajiin