Ponnaripäinen henkilö siirtää valkoista kalustetta.

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Meitä finnpowerilaisia työskentelee Suomessa noin 400.

Olemme osa kansainvälistä Prima Industrie -konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailman yli 80 maassa ja yli 90 % Seinäjoen tehtaalla valmistetuista koneista ja laitteista viedään ulkomaille.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Henkilöstöstämme noin puolet työskentelee tuotannon tehtävissä sekä huolto- ja asennustehtävissä ja puolet erilaisissa toimistotehtävissä. Yrityksessämme on monenlaisia tehtäviä aina tuotteiden suunnittelusta niiden käyttöönottoon ja huoltoon.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Palkkaamme aina tarpeen mukaan ja tarpeet vaihtelevat. Vuositasolla keskimäärin noin kymmenkunta henkilöä. Lisäksi tarjoamme nuorille vuosittain harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja ja teemme tiiviisti yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana? 

Meidän vahvuutemme on osaava ja rento työyhteisö. Meillä kannustetaan oppimaan ja kehittymään ja työkavereilta saa aina tukea. Meillä on pitkiä työuria, joten meillä viihdytään. Aina on kuitenkin tilaa uusille kyvyille ja ajatuksille. Kokemus ja tuoreet näkökulmat yhdessä takaavat sen, että olemme tulevaisuudessakin alamme edelläkävijöitä.

Meillä pääset myös työskentelemään aidosti kansainvälisessä vientiyrityksessä ja huipputeknologian parissa.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Meillä pidetään ihmisistä huolta. Laajan työterveyshuollon lisäksi työnantaja tukee ja kannustaa huolehtimaan hyvinvoinnista monin eri tavoin mm. järjestämällä taukoliikuntaa sekä tarjoamalla polkupyörä- ja Smartum-edun. Myös oma henkilöstöruokala tehtaallamme on ansainnut kiitosta.

Paras saamanne palaute työnantajana?

“Kiitos joustavuudesta muuttuneessa elämäntilanteessa ja sen mukanaan tuomissa haasteissa.”

“Arvostan sitä, että työnantaja mahdollistaa työn ohessa kouluttautumisen ja pääsen sitä kautta kehittymään ja etenemään kohti tavoitteitani.”

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta: Meillä on tilaa…

… kasvaa ja kehittyä rennossa ja kannustavassa työyhteisössä.

…osaajille ja tulevaisuuden tekijöille.

Linkki rekrytointisivullemme

Tutustu muihin työnantajiin