Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Exertus Oy on kone- ja laitevalmistajien kumppani automaatiossa ja digitalisaatiossa. Suunnittelemme ja valmistamme nykyaikaisia ohjausjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ohjelmistoja ja komponentteja erilaisten työkoneiden ja niihin liittyvien laitteiden tarpeisiin. Tuotteemme ja palvelumme kattavat koko ketjun aina elektroniikkasuunnittelusta ohjelmointiin sekä järjestelmien elinkaarenhallintaan saakka. Toimintamme pohjautuu vakiotuotteisiimme, mutta teemme mielellämme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja tarpeen vaatiessa.

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 50 ammattilaista ja toimintamme on laajentunut jatkuvasti, tarjoten mielenkiintoisia työtehtäviä uusille osaajille.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Suurin osa työntekijöistämme on insinöörejä tai diplomi-insinöörejä tietotekniikan tai automaatiotekniikan koulutuksella. Noin puolet teknisestä henkilöstöstämme työskentelee tuotekehityksen tai tuotehallinnan tehtävissä ja puolet kansainvälisten asiakasprojektien parissa. Tämän lisäksi meillä on tehtäviä taloushallinnon, myynnin sekä markkinoinnin aiheissa.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Kuluvana vuonna olemme kasvattaneet tekijöidemme määrää noin kymmenellä prosentilla, ja kasvu näyttää jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Mikäli haluat kehittyä tulevaisuuden osaajaksi sulautettujen järjestelmien elektroniikka- tai ohjelmistosuunnittelussa, osallistua asiantuntijana kansainvälisten asiakkaidemme uusimpiin tuotekehitysprojekteihin tai ottaa vastuuta yhtiön kasvusta myynnin saralla, kannattaa hakea meille töihin! Avoin ja positiivinen tiimimme ottaa uudet osaajat mielellään vastaan ja antaa tilaa myös uusille ajatuksille ja kehitysehdotuksille. Meillä yhdistyy pienen yhtiön ketteryys ja konsernimme Dacke Industri AB:n myötä suuren kansainvälisen organisaation mahdollisuudet.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Merkittävänä toimijana kansainvälisillä markkinoilla automaation ja digitalisaation etulinjassa, mutta juuret ja arvot tiukasti kotimaassa.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut ePassilla sekä laaja vakuutusturva erilaisia elämäntilanteita varten.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa

tulevaisuuden tekijöille, joilla on intohimoa kehittyä omalla vahvuusalueellaan huipulle.

Linkki rekrytointisivullemme

Tutustu muihin työnantajiin