Design team leader, Nordec Oy  

Miksi olet insinööri?  

Olen insinööri, koska aikaisempi ammattihaave ei ollutkaan mahdollinen ja hyvä osaamiseni matematiikassa sekä fysiikassa antoivat luonnollisen tien pyrkiä tekniikan alalle. Hyvin pian koulutuksen alettua uusi ammatinvalintani osoittautui oikeaksi ja olen tähän hyvin tyytyväinen. 

Mitä teet työksesi? 

Toimin Suomen yksikerrosrakentamisen suunnittelutiimin vetäjänä. Tehtäviini kuuluu toimia esimiehenä tiimini jäsenille, kehittää tiimin resursseja ja kykyjä, ohjata ja johtaa tiimin suunnittelutyötä, arvioida ja seurata suunnitteluun käytettäviä tunteja sekä kohdentaa tiimin resurssit projekteille. 

Lisäksi teen sekä tarjousvaiheisten että toteutusvaiheisten projektien teräsrunkojen lujuuslaskentaa ja kokonaisstabiliteettilaskentaa.  

Parasta työssäni erittäin mielekkäät työtehtävät sekä ehdottomasti työkaverit. Tämä työ on hyvin paljon eri asioiden yhteensovittamista ja näiden eri tehtävien sekä töiden yhteensovittaminen on sujunut aina erittäin hyvin, johtuen erittäin ammattitaitoisista työntekijöistä. 

Mikä on parasta työpaikassasi? 

Työpaikassani parasta on mahdollisuus kehittää erikoisosaamista teräsrakennesuunnittelun parissa sekä erilaiset mahdollisuudet työpaikan sisällä, mikäli niihin haluaisi pyrkiä. Myös suunnittelun ja tuotannon välinen yhteys mahdollistaa entistä tehokkaampaan suunnitteluun, joten oman konepajavalmistuksen luen erityisen isoksi eduksi! 

Paras insinöörivitsi? 

Insinöörit eivät osaa vitsailla. 

Tutustu muihin työntekijöihin