Hankintajohtaja, Seinäjoen kaupunki

Tiina oli vielä lokakuussa töissä projekti-insinöörinä yhdyskuntatekniikan rakentamisen yksikössä, mutta on sen jälkeen vaihtanut työpaikkaa talon sisällä. Hän aloitti marraskuun alussa hankintajohtajana, jonka vastuulla ovat kaupungin hankinta- ja varastopalvelut. Tiina on siirtänyt huomiovaatteet henkariin toistaiseksi ja siirtynyt uuteen tehtävään sujuvasti.

Miksi olet insinööri?

Insinöörin laaja-alaiset työllistymismahdollisuudet kiinnostivat jo nuorena. Insinööritutkinnon suorittaminen oli itselleni myös varsin luonteva lisä konservoinnin tutkinnon suorittamisen jälkeen. Oppimisen halu ja mielenkiinto nähdä asiat laajempina kokonaisuuksina sekä tahto oppia soveltamaan taitoja monipuolisemmin motivoivat jo nuorempana ja motivoivat yhä edelleen. Insinööritutkinto antoi tähän kaikkeen hyvän kasvualustan.

Mitä teet työksesi?

Työ hankintajohtajana on alkanut vauhdikkaasti. Hyppy uuteen työhön saman talon sisällä tuntui varsin luontevalta. Saan luoda sisältöä uudessa työnkuvassa, samalla itse kehittyen ja tiimin kanssa kehittäen. Upean ja asiantuntevan hankinnan tiimin kanssa on hienoa mennä eteenpäin. Yhteistyön tekeminen samassa organisaatiossa jatkuu. Ja mikä parasta, se vain laajenee.

Mikä on parasta työpaikassasi?

Ehdottomasti ihmiset ja yhteistyön tekeminen! Tiimi, oppiva organisaatio ja tahtotila onnistua yhdessä tekevät työpaikasta parhaan.

Paras insinöörivitsi?

”Mikää ei oo nii viisas ku insinööri, paitti majava, ku se sukeltaa satehelta suojaha!”

Tutustu Seinäjoen kaupunkiin työnantajana

Tutustu muihin työntekijöihin