Nuoria naisia parturi-kampaamon tiskin ympärillä poseeraamassa.

Mitä teette? Montako ihmistä töissä?

Kampaamo-Myymälä Clips on koko perheen trendikäs ja nykyaikainen parturi-kampaamo Seinäjoen Ideaparkissa. Meiltä saa kaikki parturi-kampaamon palvelut sekä myymälästämme löytyy aikalailla kaikki suosituimmat kampaamotuotteet hiustenhoitoon ja muotoiluun. Palvelemme laajoin aukioloajoin kaikki vauvasta vaariin.

Clips liikkeitä on tällä hetkellä 8 kappaletta ja ne sijaitsevat 7 eri paikkakunnalla. Meidän eli Seinäjoen liike on uusin ja pohjoisin, vuonna 2019 avattu liike. Yrittäjävetoisessa liikkeessä työskentelee yrittäjän lisäksi neljä kokoaikaista ja pari osa-aikaista työntekijää.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Meillä kaikilla on parturi-kampaajan koulutus, ja jokainen meidän työntekijämme tekee kaikkia alan töitä.

Meillä on myös mahdollisuus edetä esimiestehtäviinkin. Liikkeestämme löytyykin yrittäjän apuna olevat kaksi vuorovastaavaa, joiden tehtävänä on pitää huolta, että työvuoroissa kaikki sujuu niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suhteenkin hyvin. Heidän tehtäviinsä kuuluu niin myynnin- kuin henkilöstönjohtamista sekä hallinnollisia tehtäviä.

Liikkeessämme työskentelee säännöllisesti myös hiusalan opiskelijoita työharjoittelussa. Haluamme mielellämme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä oppimaan ja näkemään mitä hiusalalla työskentely on ja tätä kautta mahdollisuuden myös työllistyä hiusalalle heti valmistumisen jälkeen tai joskus jopa koulun ohessakin.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Meidän kohdalla ei puhuta kovin suurista henkilöstömääristä. Tämän vuoden tavoite olisi saada ainakin kaksi, mieluusti jopa kolme uutta kokoaikaista parturi-kampaajaa, ja tulevaisuudessa pikkuhiljaa kasvattaa määrää sopivien tekijöiden löytyessä.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Meille kannattaa tulla töihin, koska meillä on mahtava, iloinen ja tosiaan joka päivä kannustava työporukka. Meillä porukka nauttii työnteosta ja haluaa tehdä parhaansa jokaisessa työvuorossa. Meillä pidetään työntekijöistä huolta ja yhteishenki on rakennettu hyviä pelisääntöjä vaalien. Meillä et ole koskaan yksin, aina on työkavereiden sekä yrittäjän apu, tuki ja seura saatavilla.

Meillä on paljon asiakkaita, joten työvuoron aikana ei joudu ”pyörittelemään peukaloita” ja sen lisäksi toteutamme säännöllisesti promoja kauppakeskuksen tapahtumissa, meillä on säännöllisesti kivoja extra juttuja asiakkaillemme sekä myyntikisoja työntekijöille, joten työnteko ei käy tylsäksi.

Meillä on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti ja tällöin työvuoroja on mahdollisuus sopia jokaisen oman tilanteen mukaan.

Joustavuus, avoimuus, positiivisuus ja reiluus kuvaavat hyvin meidän työyhteisöämme. Siitä kertoo myös se, että teemme porukalla säännöllisesti myös vapaa-ajalla yhdessä erilaisia juttuja.

Meillä on myös motivoiva palkkaus sekä bonusjärjestelmä palkan lisäksi, joka palkitsee hyvin tehdystä työstä. Meillä kampaajat tienaavat keskimäärit 30% paremmin kuin alalla yleensä. Meidän takuupalkkamme on parempi kuin tämän alueen taulukkopalkka, joka turvaa aina tietyn tulotason / kk. Plus rinnalla oleva provisio mahdollistaa pääsyn selvästi suurempiin tienesteihin (meillä maksetaan provisiota niin palvelu- kuin tuotemyynnistä), unohtamatta ilta-, lauantai- ja sunnuntailisiä.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Haluisin nähdä, että olisimme yksi Seinäjoen tunnetuimmista hiusalan työnantajista, joka tarjoaa palkkatöitä kaiken ikäisille ja työkokemukseltaan eri tasoisille kampaajille (tämä ala kun on enemmän vuokratuoli ja yrittäjä painotteista). Ja olisimme liike, jonne opiskelijoiden olisi helppo tulla työharjoitteluun ja hakemaan oppia alan töistä.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Meillä on työntekijöille motivoiva palkkaus, joka tosiaan mahdollistaa tienaamaan selvästi paremmin kuin alalla yleensä.

Me koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti työajalla. Meille tulee vähintään neljä kertaa vuodessa liikkeeseemme kouluttaja ja koulutuksien sisällöt suunnitellaan työntekijöiden toiveiden mukaan. Tämän lisäksi meillä on säännöllisiä tuotekoulutuksia pitkin vuotta ja aina kuin niihin joku kokee tarvetta.

Meillä on myös säännöllisiä myyntikilpailuja, joista työntekijöiden on mahdollisuus saada itselleen kampaamotuotteita, työvälineitä, lahjakortteja, erilaisia tuote- ja tavarapalkintoja, jopa ravintolaillallisia tukkureidemme laskuun.

Meillä jokaisella työntekijällä on oikeus pitää omista hiuksistaan huolta ja meillä saakin kerran kuukaudessa laittaa omat hiuksensakin kuntoon ja tuotteita on mahdollisuus ostaa kotiin -30% alennuksella. Myös henkilökohtaisia työvälineitä (sakset, koneet, fööni) on mahdollisuus hankkia tarvittaessa meidän kauttamme edullisemmin, me tarjoamme kaiken muun mitä kampaajan työssä tarvitaan.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Työntekijöidemme kommentit meidän työpaikastamme:

”Tässä paikassa ei tarvitse tehdä yksin töitä, aina on työkaverit lähellä tsemppaamassa. Parhaimmillaan koko liike osallistuu yhden asiakkaan värin suunnitteluun. Parasta siis Clipsissä on työkaverit ja ryhmähenki.”

”Clipsissä on kannustava ja hyvä ilmapiiri ja säännölliset koulutukset, joiden sisältöön pystyy vaikuttamaan.”

”Clipsissä on aidosti ammatistaan nauttivat työkaverit ja mahtava ilmapiiri.”

”Parasta meillä on ihanat ja tsemppaavat työkaverit! Sekä säännölliset koulutukset, jotka auttavat kehittämään omaa työtä.”

”Meillä Clipsissä on mukava työskennellä, koska meillä on lämmin ja kotoisa ilmapiiri sekä hyvät, kattavat ja ajan tasalla pitävät koulutukset.”

Asiakastyytyväisyyskyselyssä saamiamme asiakaspalautteita:

”Ihanaa palvelua. Työtä tehdään sydämellä ja ilolla. Tulen toistekin.”

”Liikkeessä hyvä fiilis ja täällä on aina mukava käydä.”

”Ihanaa palvelua ja rento tunnelma.”

”Aina hyvää palvelua, taitava kampaaja, rento ilmapiiri, lähtee taas virkistyneenä kotiin.”

”Asiointi on mukavaa ja olo aina tervetullut.”

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta: Meillä on tilaa…

… iloisille, ahkerille, työtään rakastaville parturi-kampaajille, jotka haluavat hyvän ja pitkäaikaisen työpaikan. Meillä on tilaa kampaajille, jotka haluavat olla osana mahtavaa työporukkaa ja kehittyä omassa työssään, kannustaa ja kehittää myös työkaveriensa osaamista ja antaa oman positiivisen lisänsä meidän työpäiviin.

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin