Nainen ja mies istuvat mustalla kuvausstudion tuolilla. Taustalla violetti valo.

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä? 

Ilkka on kasvuhakuinen ja rohkeasti uudistuva konserni, jolla on yli sadan vuoden historia. Olemme kasvaneet sanomalehteä julkaisevasta toimijasta pörssiyhtiöksi, joka palvelee tänä päivänä kuluttajia niin digitaalisissa kuin perinteisissä mediakanavissa ja auttaa yrityksiä menestymään markkinoinnin, myynnin ja teknologiaratkaisujen avulla. Ilkassa työskentelee yli 500 markkinoinnin, tiedon ja teknologian osaajaa.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Ilkassa työskennellään mm. markkinoinnin, teknologian, myynnin, uutistoimituksen, taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon ja asiakaspalvelun tehtävissä. 

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana? 

Ilkka on kasvava ja kehittyvä mediakonserni. Meillä on mahtavat työkaverit ja panostamme esihenkilötyöhön sekä johtamiseen. Työnantajalupauksemme on ”merkityksellistä työtä merkityksellisille ihmisille”. Meillä pääsee tekemään monipuolista työtä auttavaisessa työyhteisössä. 

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat? 

Panostamme Ilkassa henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla mm. kattavat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyörän ja lomamökkien käytön Rukalla ja Lappajärvellä. 

Paras saamanne palaute työnantajana? 

“Ilkan työyhteisö koostuu valtavasta määrästä osaamista ja ammattitaitoa, sekä täällä vallitsee mukava ja rento tunnelma.” (Siiri, trainee syksy 2022). 

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin