Kaksi miestä on valloittanut vuoren huipun ja he hymyssä suin pitelevät käsissään valkoista lippua, jossa lukee Etteplan.

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Etteplan on teknologiapalveluyhtiö, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisuihin, laite- ja laitossuunnitteluratkaisuihin sekä teknisen viestinnän ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaatioiden ja digitalisaation avulla. Yli 4000 asiantuntijaamme tarjoavat ainutlaatuista suunnitteluosaamista ja palveluita, jotka kattavat tuotteen koko elinkaaren

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Kattavat suunnittelupalvelut (kone- ja laite, laitos, sähkö-automaatio, talotekniikka, turvallisuus, robotiikka, tekninen laskenta ym.), sulautetut järjestelmät (elektroniikka, kyber ja sulasofta), testauslaboratoripalvelut (akkreditoitu EMC ja ympäristötestaus, akkutestaus, HVAC testaus, Compliance ym.), digitalisaatio (IoT, cloud, web, mobiili, data-analytiikka ym.) sekä tekninen informaatio (sisällöntuotanto, dokumenttien hallinta, digitaaliset ratkaisut ym.).

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Konsernitasolla satoja, lähialueella 10+.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Vahvuutemme työnantajana on monipuolisuus ja kattava asiakaskunta. Kykenemme tarjoamaan urapolkuja sekä horisontaalisesti sekä vertikaalisesti ja takuuvarmasti tarjoamaan motivoivia ja monipuolisia työtehtäviä.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Vahva kasvustrategia tuo entistä enemmän uusia mahdollisuuksia jokaiselle kehittyä omalla urallaan ja saada mielenkiintoisia uusia haasteita, jos niitä janoaa.
Olemme globaali toimija ja edelläkävijä digitaalisten ratkaisuiden tuottamisessa ja jalkauttamisessa jokaisen saataville.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?Etteplan

Kattavat vakuutuskassa ja työterveysedut, sen lisäksi henkilöstöalennus- ja etuohjelma ja toki ne “normaalit” polkupyörä-, lounas-, puhelin- ja liikunta- sekä kulttuuriedut.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Näitä on useita tutustu lisää mitä mieltä etteplanilaiset ovat olostaan : https://www.etteplan.com/fi/ura/tapaa-tulevat-tyokaverisi

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

…antaa luovuudelle siivet

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin