Kaksi naista ja mies keskustelevat. Taustalla näkyy portaat.

Mitä teette? Montako ihmistä töissä? 

Olemme vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuotteena ja intohimona on hyvä ruoka. Yrityksemme on Pohjois-Euroopan isoimpia ruoka-alan yrityksiä. Meillä on tuotantoa ja henkilöstöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Laajinta toimintamme on Suomessa, jossa kehitämme, valmistamme, markkinoimme elintarvikkeita ja niihin liittyviä palveluja. Työllistämme kaikkiaan noin 3 700 osaajaa, joista Suomessa työskentelee noin 2 500.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Hyvän ruoan ketjussa tarvitaan paljon kokeneita eri alojen ammattilaisia, urapolkuaan vasta aloittelevia ja eri alojen opiskelijoita.

Suurena yrityksenä voimme tarjota paljon mahdollisuuksia työuran eri vaiheisiin. Ruoka-alan ammattilaisille mm. tuotannossa, tuotekehityksessä ja tuoteturvallisuudessa meillä on paljon erilaisia työtehtäviä. Myös muualla kuin ruuan parissa on isossa talossa töitä. Teollisessa ison mittakaavan toimintaympäristössä meillä on monipuolisesti tehtäviä logistiikka-, tekniikka- ja teknologia-alan moniottelijoille. Hommat eivät pyörisi myöskään ilman myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, it-alan ja viestinnän ammattilaisia. Henkilöstön kehittämisestä, työyhteisöjen ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolta pitävät HR-osaajat. Hyvinvointia edistävät omalta osaltaan myös henkilöstöravintoloidemme ammattilaiset ja oman työterveysaseman terveydenhuollon tiimi. Menestyvää bisnestä pyöritetään todella laajan ja monipuolisen tekijäkaartin yhteispelillä.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina? 

Kausi- ja kesätöihin tuotantoon työllistämme n. 700-800 tekijää vuosittain. Kokonaisuudessa rekrytointeja työntekijä- ja toimihenkilöpaikat mukaan lukien teemme vuodessa noin tuhat.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Meillä saa mahdollisuuden työskennellä ruoka-alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Työssä onnistumiseen tarjoamme ruokatalomme yli satavuotisen kokemuksen ja ammattilaisten laaja-alaisen yhteisön vailla vertaa.

Missä näette teidät työnantajana viiden vuoden päästä? 

Haluamme olla johtava pohjoiseurooppalainen ruokatalo ja yksi elintarviketeollisuusalan halutuimmista työnantajista. Uskomme, että elämällä todeksi joka päivä työnantajalupauksemme: ”Halun tarjota ihmisille hyvä ja merkityksellinen työ, hyvinvoiva ja arvostava työympäristö ja mahdollisuudet kehittymiseen” – se toteutuu!

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat? 

Ruokatalossa totta kai syödään hyvin! Ruokatalona tarjoamme monipuolisesti etuja tuotteistamme niin työpäivän aterioina kuin edullisina ruokaostoksina kotiin viemisiksi. Pidettyjä rahanarvoisia muita etuja ovat myös mm. liikunta-ja kulttuurisetelit, mahdollisuus työsuhdepolkupyörään ja henkilöstörahasto.

Paras saamanne palaute työnantajana? 

Henkilöstökyselyssämme tulos kysymykseen: ”Olisitko valmis suosittelemaan Atriaa työnantajana” vuonna 2022 oli 3,5/ 4.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa… 

…työuraan junioreille ja senioreille!  Meillä on tilaa kehittää omia vahvuuksia, kasvaa omalla uralla osana yritystä, jonka missio on tehdä hyvää huomista.

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin