Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Kotico Oy on itsenäinen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja valtakunnallinen toimija, jonka yksiköt sijaitsevat viidellä eri hyvinvointialueella. Meillä työskentelee yhteensä n. 140 alansa ammattilaista. Kotico tuottaa laadukkaita sijaishuoltopalveluita, perhekuntoutusta, avopalveluita sekä yhteisöllistä asumista. Kotico on syntynyt haaveesta rakentaa puhtaasti asiakasnäkökulmasta palveluita tarjoava 100 % kotimainen yritys. Omistajina toimivat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Koticolla työskennellään mm. ohjaajan, erityisohjaajan, perheohjaajan ja psykoterapeutin tehtävissä. Ohjaajan ja Erityisohjaajan tehtävissä työskennelleet ovat opiskelleet esim. nuoriso-, ja vapaa-ajanohjaajiksi, toimintaterapeutiksi, lähihoitajiksi, sosionomiksi, sosiaalikasvattajiksi, sairaanhoitajiksi, yhteisöpedagogiksi jne. Muita meillä työskenteleviä henkilöstöryhmiä ovat mm. esihenkilöt (eli yksikönjohtajat ja aluejohtajat) sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Olemme kasvuyritys ja palkkaamme vuosittain kymmeniä uusia ammattilaisia ympäri Suomen.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Kotico on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa voit tehdä merkityksellistä työtä asiakkaidemme hyvinvoinnin ja tulevaisuuden eteen. Meillä on mahtavat työkaverit ja panostamme lähijohtamiseen, meillä et jää yksin. Työ on monipuolista ja omaan työhönsä voi vaikuttaa omalla osaamisellaan ja kiinnostuksen kohteillaan. Koticolla tärkeintä ovat ihmiset ja heidän hyvinvointinsa, siksi visiomme on ”avaimet parempaan elämään”.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Toimialansa parhaana työnantajana.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Meiltä löytyy Smartumin kulttuuri-/liikunta/ -hierontaetu. Erityisesti henkilöstö arvostaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta työtapaturmavakuutuksen lisänä sekä sitä, että Koticolla on käytössä laaja työterveyshuolto ja laaja terveysturva vakuutus. Koticolaisilla on myös paljon paikallisia etuja esimerkiksi kuntosaleille. Lisäksi järjestämme paljon erilaisia liikuntakampanjoita palkintoineen terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Pohdimme jatkuvasti uusia kannustimia ja otamme työntekijöiden toiveet huomioon.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Huippu porukka ja mahtavat työsuhde-edut. Tiimien vahva yhtenäisyys tuo ihanan fiiliksen tulla töihin. Lasten, perheiden sekä sosiaalityöntekijöiden tyytyväisyys ja kiitos Koticolle on mitattuna huippuluokkaa.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

… avaimille parempaan elämään!

Linkki rekrytointisivullemme


Tutustu muihin työnantajiin