Olen työskennellyt mediataloissa parikymmentä vuotta – aluksi Hesarin kesätoimittajana, myöhemmin Rakennuslehden toimittajana ja Meidän Mökki -lehden päätoimittajana. Toimituksesta siirryin sisältömarkkinoinnin pariin A-lehdissä. Halusin kehittää itseäni edelleen, ja siksi hain töihin Eraan. Era Content on strateginen sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto, jolla on nyt toimipiste myös Seinäjoella.

Työssäni on tärkeää luontainen uteliaisuus. Omat vahvuuteni ovat toimittajalle luontainen uteliaisuus, kyky nähdä kokonaisuuksia ja löytää tarinanjyviä. Olen ollut paljon tekemisissä rakentamisen ja asumisen toimialojen parissa, mutta yrittäjyys itsessään alasta riippumatta on lähellä sydäntäni. Ja kaikkihan sen tietävät, että Seinäjoki ja koko Etelä-Pohjanmaa ovat vahvoja kasvun, elinvoiman ja yrittäjyyden vetureita.

Viihdyn täällä erinomaisesti enkä kaipaa takaisin Kehä I:n ruuhkiin!

Toimistoni on Framilla. Jo se, että tapaan täällä ihmisiä, innostaa minua. Framilla on hyvät puitteet, viehättävät ympäristö ja mahdollisuus laajentua helposti. Lisäksi sijainti on erinomainen. Täältä on lyhyt matka joka paikkaan.

Itse olen uuspohjalainen, mutta mieheni on aito eteläpohjalainen, syntyjään Peräseinäjoelta. Kun pandemia alkoi, muutimme Tuusulasta hänen taloonsa Koskenkorvalle. Ihastuin eteläpohjalaiseen elämäntyyliin ja alueeseen ja nyt asun vakituisesti Ilmajoella. Viihdyn täällä erinomaisesti enkä kaipaa takaisin Kehä I:n ruuhkiin!

Täällä tapaamani ihmiset sekä upeiden tarinoiden yritykset saavat minut innostumaan ja häkeltymään – täällä on luotu uskomattomia menestystarinoita. Kaikkien strategioiden ja menestystarinoiden takaa löytyy aina bisneksen perusasia eli ihmiset, jotka löytävät yhteisen sävelen ja onnistuvat yhdessä.

Mervi


Lue seuraavaksi: Monican unelmatyö löytyi sairaalasta