Seinäjoen kaupungilla on tarjolla myös lyhytaikaisia sijaisuuksia ja ns. keikkatyötä. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla, lääkärien ja hoitajien vastaanotolla, kaupunginsairaalassa ja suun terveydenhuollossa. Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Lyhytaikaisten sijaisuuksien hakulinkit toimialueittain löydät tältä sivulta. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitetaan www.seinajoki.fi/tyopaikat

Sosiaali- ja terveystoimiala

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Sosiaali- ja terveystoimialan sijaisuuksien yhteyshenkilöt

Asumispalveluissa on tarjolla hoiva-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaisille eripituisia sijaisuuksia. Asumispalveluita tuottavat lastensuojelu, kehitysvammahuolto ja päihdepalvelut sekä ikäihmisten asumis- ja kotihoidon palvelut. Voit hakea sijaisuuksia Kuntarekryssä (työavain 54135).
Hakemuksen tallentamisen jälkeen sinut kutsutaan sijaishaastatteluun. Yhteydenotto mahdollisista sijaisuuksista tulee joko puhelimitse tai tekstiviestillä.

Paula Korvala, hanketyöntekijä, asumispalvelut
044 425 5278, paula.korvala@seinajoki.fi

Kotihoidon sijaisuuksiin voi hakea sähköpostitse
tyohakemukset.kotihoito@seinajoki.fi

Katri Koivulahti, vastaava geronomi, kotihoito
050 464 2998, katri.koivulahti@seinajoki.fi

Varhaiskasvatus

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien, lastenhoitajien, päiväkotihuoltajien ja avustajien eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksiin palkkaamme ensisijaisesti alan kelpoisuusvaatimukset täyttäviä alan ammattilaisia sekä alalle opiskelevia.  Tärkeää on, että kykenet työskentelemään osana tiimiä ja toimimaan lasten kanssa myös itsenäisesti.

Ilmoittaudu sijaiseksi sähköisellä lomakkeella.

Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia voit hakea myös Kuntarekryssä.

Kun olet tallentanut tietosi Kuntarekryyn tai lähettänyt sähköisen lomakkeen, sinut kutsutaan sijaisstarttihaastatteluun. Tämän jälkeen sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia. Mahdolliset sijaisuudet tulevat sinulle soittamalla tai tekstiviestinä sijaisrekrystä.

Puhelinaika
klo 7.30-9.00

ja 13.00-14.00

Källi-Niemi Eija

toimistotyöntekijä , Varhaiskasvatuksen hallinto

Opetus

Seinäjoen kaupungin opetustoimessa on tarjolla opettajien ja koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Opettajien sijaisuudet

Hae opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 437569

Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuudet

Hae koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 358591.