Seinäjoen kaupungilla on tarjolla myös lyhytaikaisia sijaisuuksia ja ns. keikkatyötä. Sijaisuuksia on mm. päiväkodeissa, kouluilla, lääkärien ja hoitajien vastaanotolla, kaupunginsairaalassa ja suun terveydenhuollossa. Rekrytoimme sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Lyhytaikaisten sijaisuuksien hakulinkit toimialueittain löydät tältä sivulta. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitetaan www.seinajoki.fi/tyopaikat

Sosiaali- ja terveystoimiala

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia työtehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Sosiaali- ja terveystoimialan sijaisuuksien yhteyshenkilöt

Asumispalveluissa on tarjolla hoiva-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaisille eripituisia sijaisuuksia. Asumispalveluita tuottavat lastensuojelu, kehitysvammahuolto ja päihdepalvelut sekä ikäihmisten asumis- ja kotihoidon palvelut. Voit hakea sijaisuuksia Kuntarekryssä (työavain 54135).
Hakemuksen tallentamisen jälkeen sinut kutsutaan sijaishaastatteluun. Yhteydenotto mahdollisista sijaisuuksista tulee joko puhelimitse tai tekstiviestillä.

Paula Korvala, hanketyöntekijä, asumispalvelut
044 425 5278, paula.korvala@seinajoki.fi

Kotihoidon sijaisuuksiin voi hakea sähköpostitse
tyohakemukset.kotihoito@seinajoki.fi

Katri Koivulahti, vastaava geronomi, kotihoito
050 464 2998, katri.koivulahti@seinajoki.fi

Varhaiskasvatus

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien, lastenhoitajien, päiväkotihuoltajien ja avustajien eripituisia sijaisuuksia.

Hae varhaiskasvatuksen sijaisuuksia Kuntarekryssä.


Kun olet tallentanut tietosi Kuntarekryyn, sinut kutsutaan sijaisstarttihaastatteluun. Tämän jälkeen sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia. Mahdolliset sijaisuudet tulevat sinulle soittamalla tai tekstiviestinä sijaisrekrystä.

Tiedustelut
Arkisin klo 9–13

Källi-Niemi Eija

toimistotyöntekijä , Varhaiskasvatuksen hallinto

Opetus

Seinäjoen kaupungin opetustoimessa on tarjolla opettajien ja koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Opettajien sijaisuudet

Hae opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 402592

Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuudet

Hae koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan sijaisuuksia Kuntarekryssä. Työavaimen numero 358591.