Seinäjoen kaupungilla on tarjolla myös lyhytaikaisia sijaisuuksia mm. päiväkodeissa ja kouluilla. Rekrytoimme sijaisuuksiin valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin.

Lyhytaikaisten sijaisuuksien hakulinkit toimialueittain löydät tältä sivulta. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitetaan www.seinajoki.fi/tyopaikat

Ruoka- ja siivouspalvelut
Varhaiskasvatus
Opetus

Ruoka- ja siivouspalvelut

Etsimme joukkoomme reippaita, asiakaspalvelutaitoisia ja yhteistyökykyisiä keittiötyöntekijöitä ja laitoshuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Hakijalta odotamme soveltuvaa alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista alan työtehtävistä. Keittiötehtäviin tarvitaan hygieniapassi.

Ruoka- ja siivouspalvelun sijaisuuksiin haetaan Kuntarekryn kautta.

Ruokapalvelujen yhteystiedot

Varhaiskasvatus

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien, lastenhoitajien, päiväkotihuoltajien ja avustajien eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksiin palkkaamme ensisijaisesti alan kelpoisuusvaatimukset täyttäviä alan ammattilaisia sekä alalle opiskelevia.  Tärkeää on, että kykenet työskentelemään osana tiimiä ja toimimaan lasten kanssa myös itsenäisesti.

Ilmoittaudu sijaiseksi sähköisellä lomakkeella.

Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia voit hakea myös Kuntarekryssä.

Kun olet tallentanut tietosi Kuntarekryyn tai lähettänyt sähköisen lomakkeen, sinut kutsutaan sijaisstarttihaastatteluun. Tämän jälkeen sinulle voidaan tarjota sijaisuuksia. Mahdolliset sijaisuudet tulevat sinulle soittamalla tai tekstiviestinä sijaisrekrystä.

Puhelinaika
klo 7.30-9.00

ja 13.00-14.00

Källi-Niemi Eija

toimistotyöntekijä , Varhaiskasvatuksen hallinto

Opetus

Seinäjoen kaupungin opetustoimessa on tarjolla opettajien ja koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Opettajien sijaisuudet

Hae opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia Kuntarekryssä.

Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuudet

Hae koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan sijaisuuksia Kuntarekryssä.