Kukkaseppelepäinen pitkähiuksinen nainen poseeraa leveästi hymyillen.

Mä olen ihan paljasjalkainen seinäjokinen. Suurin syy siihen, miksi jäin aikanaan Seinäjoelle oli se, että täällä pystyin yhdistämään ammattiurheilun sekä opiskelun. Nyt peliuran loputtua koti on kuitenkin edelleen täällä. Meillä on avopuolison kanssa yhteinen koti, työt ja perhe lähellä.

Olen toteuttanut itseäni nuoresta asti urheilun kautta. Ne tunteet, kokemukset ja ihmiset, joita urheilu on elämääni tuonut, ovat korvaamattomia. Seinäjoki antoi nuorelle urheilijan alulle hyvät mahdollisuudet ponnistaa niin korkealle kuin uskallusta riitti. 

Nyt olen elämässäni tietynlaisessa murrosvaiheessa. Aina sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. Onkin siis mielenkiintoista nähdä minkälaiseksi oma arki ja elämä muotoutuu nyt, kun urheilu ei ole enää se ykkösprioriteetti. Muutos on kuitenkin aina mahdollisuus, enkä epäile ollenkaan, etteikö viihdyttäisi Seinäjoella jatkossakin.

Haluan asua kaupungissa, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Minun mielestäni Seinäjoella ei tarvitsisi pyytää anteeksi erilaisuutta tai pelätä itsensä toteuttamista. Ennen kaikkea ihmisiä kannustetaan ajattelemaan ja haaveilemaan isosti. 

Kesän parhaita juttuja Seinäjoella on minulle ehdottomasti Provinssi, ja sinne suuntaan tänäkin kesänä ystävien kanssa. Minun mielestäni ”ihmisten juhla” on niin oikea tapa kuvailla Provinssia. Jokainen saa tulla just sellaisena kuin on ja ihmisistä huokuu aina ihan älyttömästi positiivista fiilistä.