Nainen tilaa koulutus henkilöstölle-lauseen keskellä


Sedu on yritysten ja yhteisöjen luotettava kehittämiskumppani. Olipa koulutustarpeesi mikä tahansa, niin etsimme juuri sinun tilanteeseesi parhaan ratkaisun.

Oppisopimus on kustannustehokas ja joustava tapa kouluttaa nykyistä henkilöstöä. Sen avulla voit kätevästi täsmäkouluttaa uusiakin työntekijöitä.

Koulutus voidaan rakentaa myös yhdistelemällä osia eri tutkinnoista työnantajan tarpeiden mukaan. Lisäksi se on hyvä sitouttaa parhaat tyypit yritykseesi.

Oppisopimuksella opiskeleva työntekijä kehittää omaa työtään ja tuo koko työyhteisöön uusia toimintatapoja. Työttömän työllistämiseen oppisopimuksella voit hakea TE-toimistosta palkkatukea.

Kouluttamalla työntekijän oppisopimuksella saat tarpeeseesi sopivinta osaamista nopeasti ja maksutta. Tutkinnot ovat tuhansien eurojen arvoisia, mutta työnantajana maksat vain palkkakulut.

Haluatko yrityksellesi suunnitelmallista osaamisen kehittämistä? Tule Sedu Akatemian jäseneksi. Tarjoamme monipuolisen kattauksen koulutuksia aina hitsauspätevyyksistä monikulttuurisen työyhteisön johtamiseen. Kiinnostaako kuulla tarjonnastamme tarkemmin? Varaa puolen tunnin esittelyaika, sitoumuksetta.

Koulutuksen avulla saat yrityksellesi lisää kilpailukykyä, tuottavuutta ja vetovoimaa!

Tilaa Sedun asiantuntija yritykseesi kartoittamaan henkilöstösi koulutustarpeita – maksutta ja ilman sitoumuksia:
Satu Ahopelto, Sedu, yrityspalvelupäällikkö p. 040 868 0800, satu.ahopelto@sedu.fi 
Joona Aro, Sedu Education Oy, toimitusjohtaja, p. 040 868 2076, joona.aro@sedu.fi

Tutustu myös muihin Seinäjoki-diileihin.