Vatsakin tykkää Seinäjoesta – meillä täällä Avaruuden pääkaupungissa on tarjolla lähes sata ruokapaikkaa. Ruokaprovinssiksikin kutsutun maakuntakeskuksen ravintoloissa tarjoillaan runsaasti herkullista lähiruokaa, joka on tuotettu laadukkaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Meiltä löydät kotoisia lounasravintoloita ja runsaita seisovia pöytiä, mutta myös makumatkan maailmalle tarjoavia etnisiä ravintoloita sekä nälkäkiukkua nopeasti helpottavia pikaruokapaikkoja.

Seinäjoen kahvilakulttuuri on samalainen kuin itse kaupunki itse, eli mutkattoman mukava. Lähes jokaisella keskustan kadulla on oma kahvilansa erityispiirteineen: täältä löydät niin kansainvälistä tunnelmaa, kotoisia nurkkauksia kuin inspiroivia kulttuurimiljöitä.

Ihmisten viihtymisestä pitävät huolen baarit, pubit ja yökerhot. Kaupungista löytyy menomesta joka lähtöön. Olitpa sitten erikoisoluiden ystävä, bilehile tai ystäväseurueesi taidokkain karaokelaulaja. Seinäjoen baareissa järjestetään usein myös keikkailtoja, joilla pääset nauttimaan livemusiikista tunnettujen ja tuntemattomampien artistien siivittämänä.

Tutustu tarjontaan Visit Seinäjoen sivuilla:
Ruokaravintolat
Kahvilat
Baarit, pubit ja yökerhot