Opiskelijahaalarinen henkilö hyppää kuvassa ilmaan muodostaen i-kirjaimen tekstiin Tilaa paras korkeakoulu opiskelijalle.

Korkeakouluopiskelijat viihtyvät Seinäjoella erinomaisesti. Opiskelijaelämän lisäksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta valmistuneet arvostavat myös saamaansa koulutusta niin, että ovat arvioineet SeAMKin kolmesti peräkkäin Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi

Se on myös pitkään ollut meidän tavoite: olla paras korkeakoulu opiskelijalle. Voimme kertoa elämästä SeAMK Kampuksella sanoin, kuvin ja videoin, mutta ehdottomasti autenttisimman kokemuksen saa tutustumalla meihin paikan päällä. Tilaa siis kampusvierailu! Räätälöimme vierailun mielenkiintosi perusteella! 

Vierailun aikana tutustut yhteen Suomen kauneimmista kampusalueista, joka sijaitsee jokirannassa aivan Seinäjoen keskustassa. Modernit laboratoriot ja oppimisympäristöt palvelevat niin opiskelijoita kuin esimerkiksi yrityksiä ja muita yhteisöjä erilaisissa kehitysprojekteissa.  

SeAMKissa opiskelee vuosittain noin 5000 tulevaisuuden tekijää ja työskentelee yli 400 ammattilaista eri aloilta. Aktiivinen tutkimus- ja kehittämistoiminta yhteistyössä yritysten kanssa tuottaa hyvinvointia Etelä-Pohjanmaalta maailmalle. SeAMKiin ja sen toimintaan voit lisäksi tutustua mm. nettisivuilla sekä SeAMKin youtube-kanavalla. Tervetuloa tutustumaan! 

Tilaa, varaa ja kysy lisätietoja: markkinointi@seamk.fi  

Tutustu myös muihin Seinäjoki-diileihin.