Nainen poseeraa hymyillen.

Olen Riitta, 60 + ja vielä täysillä työelämässä. Olen naimisissa ja neljän lapsen mummo. Omistan aikaani työlle, kodille, lastenlapsille, ystäville, itselleni sekä miehelleni.

Olen aina voinut olla minä, sellaisena kuin olen. Minulla on hyvä työnantaja ja mahdollisuus harrastaa ja matkustaa. Jos joskus olen tarvinnut terveyspalveluja, niin Seinäjoella on hyvä keskussairaala ja erinomainen hoito, joka tuo myös turvaa ikääntymisen myötä. Pohjalaisuus on voimavara ja se on myös auttanut työelämässä. Meihin uskotaan ja meitä pidetään rehellisinä ihmisinä. Sellaisia me myös olemme.

Seinäjoki on upea kaupunki, jossa on turvallista elää ja kaikki palvelut ovat hyvin tavoitettavissa.

Jos kaukokaipuu iskee, on helppo hypätä junaan. Ja aina niin hienoa tulla takaisin. Täältä löytyy avaraa luontoa, hyviä lenkkipolkuja ja harrastusmahdollisuuksia.

Haluaisin elää kaupungissa, jossa on iloisia ihmisiä, sosiaalinen ilmapiiri ja tapahtumia ympärillä. Toivoisin että ihmiset voisivat olla tyytyväisiä kaikesta tarjoamasta, mitä meillä on Seinäjoella.

Käyn kaikissa kesätapahtumissa. Se on osa työtän, mutta myös pidän tapahtumista; musiikista ja elämänilosta. Vietän kesälomasta kaksi viikkoa manner-Kreikassa lähellä Korfua. Rakastan uimista, lämpimiä iltoja, hyvää ruokaa ja sosiaalista ilmapiiriä. Muuten vietämme aikaa mieheni kanssa Untamalassa mummolassa, jossa nautin uimisesta ja läheisteni kanssa olemisesta.