”Olen kotoisin Lappajärveltä ja asunut koko elämäni Etelä-Pohjanmaalla, joten pohjalaisuus virtaa syvällä verisuonissani. Vaikka muuten tulee reissattua maailmalla, niin sydän on aina täällä.

Petra poseeraa haroen hiuksiaan.

Kun tuli ajankohtaiseksi ostaa oma asunto, niin Seinäjoki valikoitui kotipaikaksi sen keskeisen sijainnin ja erittäin kattavien palveluiden vuoksi. Täältä on helppo kulkea minne vaan ja apua löytyy nurkan takaa. Kuortane, joka oli urheilu-urani päivittäisharjoittelupaikka ja nykyisin työpaikkani valmentajana, on lähellä.

Liikunnallinen elämäntapa ja innokas kuntoilu kuuluvat arkeeni. Seinäjoen mahtavat liikuntamahdollisuudet tarjoavat hyvät puitteet pitää kuntoa yllä. Kuntosali löytyy läheltä ja metsikössä pystyy nauttimaan luonnosta ja raikkaasta ulkoliikunnasta. Ruuhikosken golfkenttä on tullut myös tutuksi. Nyt olen innostunut erityisesti hiihtämisestä. Kävimme miesystäväni kanssa suksimassa 50 kilometriä vain kokeillaksemme kestääkö kantti. Ja kestihän se, joten periksiantamattomuutta löytyy yhä!

meidän Seinäjoessa on potentiaalia vaikka mihin!

Menestyksekkään urheilu-uran jälkeen on tullut myös aika uusille kuvioille. Perustin PO Sports Oy:n, jossa teen sekalaisia urheiluun ja mediaan liittyviä töitä. Yrityksen perustaminen Seinäjoelle oli tietysti luonnollinen jatkumo, sillä minua kiehtoo erityisesti kaupungin yrittäjähenkinen asenne sekä vahva halu kehittyä. Täältä löytyy sitä asennetta, jonka tiedän pulppuaman myös itsestäni.

Vaikka olen melko tuore yrittäjä, uskon vahvasti, että kovalla työllä sekä innokkaalla ja intohimoisella asenteella on mahdollisuuksia vaikka mihin. Ihmisten inspiroiminen ja motivoiminen liikkumaan sekä saavuttamaan tavoitteitaan on sydämeni asia. Tie Etelä-Pohjanmaalta maailman kärkeen on ollut raskas ja vaikea, mutta kovan työn tulos. Siksi luotankin vahvasti, että yhdessä voimme rakentaa alueen hyvinvointia ja tulevaisuutta, sillä meidän Seinäjoessa on potentiaalia vaikka mihin!

Raudan lujalla otteella, mutta pilke silmäkulmassa elämässä eteenpäin!”

Petra

Kuva: Petran kotialbumi

Lue lisää asukastarinoita!